Eklenmemiş hocam kaldırılmış.Miuipro.net sitesinde çeviriden anladığım kadarıyla miuipro ekibi spyware yani casus yazılım eklemiş roma ama amacını tam anlayamadım.
Teşekkürler üstat fakat gerek yok İngilizce kalabilir şimdilik.Hocam ekteki dosyayı twrp üzerinden wipe yapmadan yükleyin
Benim anladığım spyware koymuşlar. Miuipro.net sitesi de bir dahaki sefere bu spyware'i kaldırıp yayınlayacağız demişler.Eklenmemiş hocam kaldırılmış.
Evet 8.10.18 için aynen bu şekilde yazıyor.Teşekkürler üstat fakat gerek yok İngilizce kalabilir şimdilik.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim anladığım spyware koymuşlar. Miuipro.net sitesi de bir dahaki sefere bu spyware'i kaldırıp yayınlayacağız demişler.
Tam çeviri :Evet 8.10.18 için aynen bu şekilde yazıyor.
Neyin nesi bu anlamadım ama.
Çeviriye ihtiyacım yok sadece bu spyware nedir onu anlamadım.Tam çeviri :
Vietnamca ROM'dan kaldırıldı, çevrimdışı indirilmeden önce dikkate alın
Miuipro, dosyaları paylaşan kullanıcıları izlemek için casus yazılımlarını ROM'larına yerleştirdi
Geçici olarak geçici olarak kilitleme durumundan kaçınmak için 8.10.18 bir süreyi erteleyecektir
Casus yazılımları kaldırdıktan sonra paylaşmaya devam edeceğiz
Çeviriye ihtiyacım yok diyosunuz da çeviride bu spyware'in ne olduğu yazıyor işte.Çeviriye ihtiyacım yok sadece bu spyware nedir onu anlamadım.
Hocam onu anladım sadece nereden çıktı şimdi bu ve ne zamandır yüklü romlara onu anlamadımŞimdi anladım olayı. Miuipro romları paylaşan kullanıcıları izlemek için casus yazılım koymuş. Miuipro.net de ifşa olup banlanmamak için romu yayınlamıyor şimdilik, bu casus yazılımı silip yayınlayacaklar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çeviriye ihtiyacım yok diyosunuz da çeviride bu spyware'in ne olduğu yazıyor işte.
Hmm sanırım 8.10.18'de başlamışlardır. Çünkü 8.10.18 sürümünü erteledik yazmışlar.Hocam onu anladım sadece nereden çıktı şimdi bu ve ne zamandır yüklü romlara onu anlamadım