MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

FairyTales

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ümit
Cihazım
gm discovery
Konular
0
Haberinizi bekliyorum hocam ama muhtemelen sabah cevap vereceğim waiting~~
Olmadı hocam anroid 7 romlar açtırmıyor cihazı tekrar eu rom yükledim android 8 olanını. Mi Flash ile yüklesem düzelir sanırım ama verileri yedeklemek sıkıntı olucak Twrp üzerinden çözemez miyiz bu sorunu ? Bütün kalıntıları temizledim sadece internal data kaldı anlamadım gitti smoking~~smoking~~

zeki gönül

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
15
Olmadı hocam anroid 7 romlar açtırmıyor cihazı tekrar eu rom yükledim android 8 olanını. Mi Flash ile yüklesem düzelir sanırım ama verileri yedeklemek sıkıntı olucak Twrp üzerinden çözemez miyiz bu sorunu ? Bütün kalıntıları temizledim sadece internal data kaldı anlamadım gitti smoking~~smoking~~
Android 8den 7 ye donuslerde bu durum oluyor ama tekrar temiz kurulum ile twrp den eu Android 8 kurabilirsin son cikan sürümü buyrun

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
TWRP yeniden kurun ADB üzerinden bir de öyle deneyin ondan sonra romu sıfırdan kurun yine olmazsa Miflash ile orijinal yazılımı kurun rom bir kere açılsın sonra tekrar TWRP kurun.
Miflashda CLEAN ALL AND LOCK seçmeyin, CLEAN ALL seçin hafıza kartında ki dosyalar etkilenmez eğer var ise.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
8.10.11 Yeniliklerinin anlatıldığı video yayınlandı.

Mİ5S Android 8'e güncellenmiş ve dahası var.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Karakanun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Devlet Memuru