- Adım
- ümit
- Cihazım
- gm discovery
- Konular
- 0
denedim olmuyor şimdi global beta yüklücem açılıcak mı acabaFormat data deneyin birde.
denedim olmuyor şimdi global beta yüklücem açılıcak mı acabaFormat data deneyin birde.
Haberinizi bekliyorum hocam ama muhtemelen sabah cevap vereceğimdenedim olmuyor şimdi global beta yüklücem açılıcak mı acaba
Olmadı hocam anroid 7 romlar açtırmıyor cihazı tekrar eu rom yükledim android 8 olanını. Mi Flash ile yüklesem düzelir sanırım ama verileri yedeklemek sıkıntı olucak Twrp üzerinden çözemez miyiz bu sorunu ? Bütün kalıntıları temizledim sadece internal data kaldı anlamadım gittiHaberinizi bekliyorum hocam ama muhtemelen sabah cevap vereceğim
Android 8den 7 ye donuslerde bu durum oluyor ama tekrar temiz kurulum ile twrp den eu Android 8 kurabilirsin son cikan sürümü buyrunOlmadı hocam anroid 7 romlar açtırmıyor cihazı tekrar eu rom yükledim android 8 olanını. Mi Flash ile yüklesem düzelir sanırım ama verileri yedeklemek sıkıntı olucak Twrp üzerinden çözemez miyiz bu sorunu ? Bütün kalıntıları temizledim sadece internal data kaldı anlamadım gitti
Biz ne zaman kurcazEvet hocam sonunda gelmiş
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TWRP yeniden kurun ADB üzerinden bir de öyle deneyin ondan sonra romu sıfırdan kurun yine olmazsa Miflash ile orijinal yazılımı kurun rom bir kere açılsın sonra tekrar TWRP kurun.Olmadı hocam anroid 7 romlar açtırmıyor cihazı tekrar eu rom yükledim android 8 olanını. Mi Flash ile yüklesem düzelir sanırım ama verileri yedeklemek sıkıntı olucak Twrp üzerinden çözemez miyiz bu sorunu ? Bütün kalıntıları temizledim sadece internal data kaldı anlamadım gitti
Keşke yapabileceğim birşey olsa, İnşallah linkleri en kısa sürede bulursunuz.Biz ne zaman kurcaz
Cihaz nedir?Maşallah çok iyi gidiyor. 8.9.20 Temiz kurulum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.