- Adım
- harun
- Cihazım
- mi5s
- Meslek
- MODALİFE
- Konular
- 38
Teşekkürler Suat abiYok Harun çalışıyor artık![]()
![](http://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji106.png)
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler Suat abiYok Harun çalışıyor artık![]()
Hocam kurdum ama cihaz apk dosyalarını çalıştırmıyo niye anlamadımÇok teşekkürler
Hocam kurdum ama cihaz apk dosyalarını çalıştırmıyo niye anlamadım
Geç oldu ama yinede söyleyeyim. Ayarlar kısmında root erişimini yetkili kullanıcı+yazma erişimi olarak değiştirirseniz sistem dosyaları üstünde oynama yapabilirsiniz. Bu arada symbian dan beri xplore kullanırım toz kondurmam xplore 1 numaradır.17.1 yuklu .. yapıştır etkın degıl malesefResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Es dosya yöneticisi kullanın hocam, apk dosyasına tıklayınca yükle seçeneği gelecektir.Hocam kurdum ama cihaz apk dosyalarını çalıştırmıyo niye anlamadım
Malesef bende oyle bilirdim ama xpoler yetki olmasina ragmen bu isi beceremedi. Root explor ile yaptimGeç oldu ama yinede söyleyeyim. Ayarlar kısmında root erişimini yetkili kullanıcı+yazma erişimi olarak değiştirirseniz sistem dosyaları üstünde oynama yapabilirsiniz. Bu arada symbian dan beri xplore kullanırım toz kondurmam xplore 1 numaradır.![]()
hocam nereden indireceğimi bulamadım da mi 5s plus için global beta linki atabilirmisiniz ?Miuipro tarafında bir değişiklik yok.
Resmi sürümde de fazla bir değişiklik yok. Genelde miui 10 optimizasyonu üzerinde çalışılıyor. Kullandığınız sürümden memnunsanız devam edin. Haftaya uzun bir aradan sonra yeni sürüm gelecek. İnşallah verilen ara işe yarar ve güzel bir sürüm olur...
hocam nereden indireceğimi bulamadım da mi 5s plus için global beta linki atabilirmisiniz ?
Teşekkürler hocam, birde posta calısmıyor sanırım yanlıs parola falan diyo ama yanlıs değil eminimEs dosya yöneticisi kullanın hocam, apk dosyasına tıklayınca yükle seçeneği gelecektir.
hocam ben miui pro bazlı romu istemiştimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir