Üstadım 20 saat ekran süresine ramak kalaBilindiği üzere, Mi Globe'deki WiFi kopması nedeniyle, MIUIPro'ya döndüm.....dün akşamdan beri cihazımdan okuma modunda, yakın gözlüklerimle Adam Fewer'in Olasılıksız Eserini okudum.....İlgi duyup,okumak isteyenler için paylaşıyorum.....
Bu arada Bataryam %50 ve 12 saate yakın Ekran sürem oldu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Yok gözlerim zaten yeterince yoruldu ve ekran açık kalma süresini de kapadım... Yani 20 saat hayal ama çok istenmesi halinde tabiki mümkünÜstadım 20 saat ekran süresine ramak kala![]()
![]()
Bakıyorum hocam eyvallah....Suatsari hocam bir uygulamayı menüde bir yere taşımak istediğim bu sayfa dolu yazısı ingilizce düzeltirseniz sevinirim
Twrp modunda bilgisayara bağlayın teli romu atın tele sonra twrpden yükleyinben cıhazımı unlock yaptım sıstem verı dalvık onbellek temızlıgı yaptım fakat ıcındekı romuda sıldı bu sefer nasıl rom atıcam bu cıhaza twrp ıle cıhazın ıcınde hıc bır sey yok mı sımgesınde cıhazım xıaomı mı 6 64 gb
pc ileben cıhazımı unlock yaptım sıstem verı dalvık onbellek temızlıgı yaptım fakat ıcındekı romuda sıldı bu sefer nasıl rom atıcam bu cıhaza twrp ıle cıhazın ıcınde hıc bır sey yok mı sımgesınde cıhazım xıaomı mı 6 64 gb
Wipe yaparken dahili hafızayı seçmeyin hocam, onu seçtiğiniz için herşey silinmiş...ben cıhazımı unlock yaptım sıstem verı dalvık onbellek temızlıgı yaptım fakat ıcındekı romuda sıldı bu sefer nasıl rom atıcam bu cıhaza twrp ıle cıhazın ıcınde hıc bır sey yok mı sımgesınde cıhazım xıaomı mı 6 64 gb