Uvey evlat evt. walla ben cok umarsamiyorum gelirse link indiriyorum . Ama genelde mi globe deyim zaten on kamera portre modu kaldirmislarNatrium yine üvey evlat sanırım :/
Valla bende bekliyorum hala ses seda yok kimsede birsey demiyor.Hocam bu stabil miuipro ne zaman çıkar tahminen?
Natrium yine üvey evlat sanırım :/
Uvey evlat evt. walla ben cok umarsamiyorum gelirse link indiriyorum . Ama genelde mi globe deyim zaten on kamera portre modu kaldirmislar
Hayır hocam sizinde bir sıkıntı var uygulamarı kontrol edin arkada sürekli çalışan bir şey olması lazımMIUI pro 8.9.13 yükledim dün cihazim mi6 öncesinde eu kullanıyordum özelleştirme için bunu deneyeyim dedim eunun pili çok iyiydi ama 8.9.13 te çok hata vardir ayarlar da ama uygulaması arayüzde çok hata vardi sinir oldum pro ya geçtim full wipe attım kurulum yaptım ama pil beklemede iken coook fazla gidiyor ya 10dk ekran kapalı yüzde 2 gidiyor şarj edeli kaç saat oldu 3 5 saat olmadı 20 gitti bile pil tasarrufu açık arkaplan kısıtlama açık uygulamalarda acaba bu romda mı sıkıntı var
Hayır hocam sizinde bir sıkıntı var uygulamarı kontrol edin arkada sürekli çalışan bir şey olması lazım
İlk önce her şeyi temizleyinarka planda çalışan sonra
Ayarlar-Yüklü Uygulamalara girin ve Duruma göre sırala'ya basın ve Durum yazana basın ve bakın her şey kapalı olduğu halde hangi uygulama dikkatinizi çekiyorsa ona müdahale edin öyle deneyin.