Rom - MiuiPro_8.9.6 BetaXİAOMİ REDMİ 5 PLUS ICIN EN SON MIPRO LINK VAR MI ....TSK EDERIM
5 saatlik kullanımıma göre %20 pil ile 2 saat ekran aldım yani 8.8.30 ile hiçbir fark göremedim. Kesin cevabı yarın verebilirim. Aynı telefonu kullanıyoruz TWRP'den yedek alıp kurun direk. Sorun yaşamadım ben.1 gün ve üzeri 8.9.6 kullanıcıları sorum sizlere
Pil ömrü nasıl
Hocam, custom rom var ekstra kernel ve profil var şuan pil performansı çok iyi, şimdi 8.9.6'ya geçersem ve beğenmezsem geri custom roma da dönmem yedek alsam da dönmem herhalde, 8.8.30 yedeğime dönerim diye korkuyorum tam emin olmadan geçmek istemiyorum.Rom - MiuiPro_8.9.6 Beta
5 saatlik kullanımıma göre %20 pil ile 2 saat ekran aldım yani 8.8.30 ile hiçbir fark göremedim. Kesin cevabı yarın verebilirim. Aynı telefonu kullanıyoruz TWRP'den yedek alıp kurun direk. Sorun yaşamadım ben.
XİAOMİ REDMİ 5 PLUS ICIN EN SON MIPRO LINK VAR MI ....TSK EDERIM
Memnunsanız geçmeyin derim. Hak edecek bir değişim yok. Sadece telefon açılış süresinde %20 civarı bir azalma fark ettim. Xposed vardı bunu kaldırdım belki bu bile sebep olabilir. Başka bir fark yok bende. Pil de hep aynı. %100 şarj ile 10 saat ekran süresini her türlü alıyorum.Hocam, custom rom var ekstra kernel ve profil var şuan pil performansı çok iyi, şimdi 8.9.6'ya geçersem ve beğenmezsem geri custom roma da dönmem yedek alsam da dönmem herhalde, 8.8.30 yedeğime dönerim diye korkuyorum tam emin olmadan geçmek istemiyorum.
Değerler aşağıda gayet memnunum aslında şuan, kernel ve profilsiz AnTuTu skoru da 7bin daha fazlaMemnunsanız geçmeyin derim. Hak edecek bir değişim yok. Sadece telefon açılış süresinde %20 civarı bir azalma fark ettim. Xposed vardı bunu kaldırdım belki bu bile sebep olabilir. Başka bir fark yok bende. Pil de hep aynı. %100 şarj ile 10 saat ekran süresini her türlü alıyorum.
Aynı ayarları yakalamakta zorlanacaksanız gerek yok. Benim yaptığım şeyler basit olduğundan yedeği alır günceller yeniden yaparım her seferinde.Değerler aşağıda gayet memnunum aslında şuan, kernel ve profilsiz AnTuTu skoru da 7bin daha fazla
Çok fazla modifiye ediyorum lanet olsun ki rom'u gereksiz sistem uygulamarını kaldırıyorum, sonra kendi kullandığım uygulamaları sistem uygulaması yapıyorum , ikon paketi, kernel ve onun profili vs vs derken iş uzuyorAynı ayarları yakalamakta zorlanacaksanız gerek yok. Benim yaptığım şeyler basit olduğundan yedeği alır günceller yeniden yaparım her seferinde.
-Build.prop dosyasına Camera2API ekleme.
-Dolby Atmos kurma.
-Magisk modlarını yenileme.
ROM'un geri kalan özellikleri benim için yeterli zaten. Modifiye seviyorsanız güncellemelerden uzak durun zaten ben bunu bilgisayarımda öğrendim.
Söylediğim gibi güncellemelerden uzak durun. Çok önemli bir yenilik gelirse kurarsınız. En günceli her zaman en iyi olacak diye bir şey yok zaten.Çok fazla modifiye ediyorum lanet olsun ki rom'u gereksiz sistem uygulamarını kaldırıyorum, sonra kendi kullandığım uygulamaları sistem uygulaması yapıyorum , ikon paketi, kernel ve onun profili vs vs derken iş uzuyor
Elimden geldiğince öyle yapıyorum ama dayanmak bazen zor oluyor inanın, Allah'tan MIUIPRO güncellemesi veya sıfır kurulum sonrası beni çok yormuyor.Söylediğim gibi güncellemelerden uzak durun. Çok önemli bir yenilik gelirse kurarsınız. En günceli her zaman en iyi olacak diye bir şey yok zaten.