- Adım
- Suat
- Cihazım
- Mi Note 3
- Konular
- 16
Sayın mavisular hocam, sizi ve Sayın PURE hocamı da bu muhteşem Rom'a bekliyoruz...ama nasıl dehşet bir Öneri?Uuuuuu. Dehşet verici bir yorum olmuş. Bu nasıl bir cihaz sevdasıdır Skorpi hocam
Magisk üzerinden yeniden başlatın cihazı öyle deneyin veya programın etkilediği şeyleri kontrol edin yada 0'dan kurmayı deneyin rom'u.Buttons remapper diye bir uygulamayla kapasitif tuslari iptal edip tam ekran hareketlerine gectim. Bir sure sonra ses acip kapatma tuslari calismadi. Telefonu yeniden baslattim, programi kaldirim, tam ekran hareketlerinden vazgectim yok olmuyor. Aksine simdi power tusu da calismiyor ne yapabilirim?
Kurulabilir ama 0'dan kurun bu durumda siz.Dediginiz gibi yeniden baslattim fakat cozum olmadi 8.8.30un ustune 8.9.6yi direkt kursam bir sikinti cikar mi? Wipe falan yapmama gerek var mi? Sonucta android versiyonu da ayni ama ?
Yok hocam ne ses tuslari ne de guc tusu calismiyor. Bir sekilde girerim ben twrpye once wipe yapip ardindan romu kurucam degil mi? Magiski tekrardan flashlamama gerek var mi?(edit simdi anladim ama o ekrana girersem ve tuslar calismazsa telefona mudehale edemem suan yolculuktayim)Kurulabilir ama 0'dan kurun bu durumda siz.
Tekrar yeniden başlatın bu sefer ses açma tuşuna basın twrp girin ve orada kontrol edin Güç tuşu çalışıyor mu ?