MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Anladım Hocam o zaman Bilgilendirme olarak söylemek gerekirse arkadaşlara paylaştığım kaynaklar yüklenmemeli kısacası Rom paylaşımları yaygınlaşıncaya kadar.
Ben ilk sürümü yükledim bir hata ile karşılaşmadım hocam. Olay ne hiç bilmiyorum ama tekrar upload yaptıklarına göre önemli bir sorun olsa gerek.

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Ben ilk sürümü yükledim bir hata ile karşılaşmadım hocam. Olay ne hiç bilmiyorum ama tekrar upload yaptıklarına göre önemli bir sorun olsa gerek.

Paylaşıma bilgilendirme ekledim Hocam çok teşekkürler arkadaşlarda ona göre dosthane yaklaşımla beklemedeyiz artık paylaşımlar netlik kazanana kadar.

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Ben de uzun zamandır dirty flash yapıyorum diye sabah indirdim, bugün temiz kurulum yapacaktım. İyi ki yazmışsınız. :) yeni halleriyle upload edilmezse bir sonraki sürümde sıfır kurarım öyleyse.

isoomail

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
RedmiNote8
Meslek
Reklamcı
Konular
4
Quick Ball MiuiPro romda sorun çıkardığı için romdan çıkardılar. Kullandığınız cihazın Android sürümü ne?
Android sürümü 6.0.1 MM.
Quick Ball çok kullandığım bir özellik, kötü olmuş. Play'den Back Button yüklerim artık.
Her mesaja nasıl yetişiyorsunuz aklim almıyor. Hayranınızım haberiniz olsun clap~~

darkaltair

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Toprak
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
Vay be tam bugün miuipro kurdum 8.8.23 ile giriş yaptım 8.8.30 için başlanmış bile :) Güncellemeler haftalık sanırım. Mi Max 2 için de çıksın hemen yükselteyim :) Emeği geçen, link paylaşan herkesin eline canına sağlık.

Death

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Avni
Cihazım
mi6
Konular
9
Yeni guncelleme.guzel tek eksik hissettim Ayarlar/Ana Ekran/Gizlenerek Uygulamalar burada sistem uygulamaları çıkıyor yeni yüklenen uygulamaları göstermiyor önceki sürümlerde çok güzel kullanıyordum bu özelliği. Acaba birşey mi yapmak gerekiyor.

efe574

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5s plus
Konular
8
Bu rehberin geç açılması ile arama yaparken geç açılmaya bir çözüm bulamadım. Temiz kurulum da yaptım herşeyi denedim olmadı bir türlü. Ben de en son eu beta 8.8.30 a geçtim herşey çok güzel yağ gibi. Ancak pro romun getirdiği alışkanlıklar var onlar olmayınca da eu rom yavan geldi ne yapmak lazım bilemedim. Diğer arkadaşlarda durum nedir.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mıuıpro lınkler mı 5 s plus için paylaşımda bulunanın fazla olmadıgından dolayı eu dayım bende hıç olmassa guncel surum kullanıyorum . gecende de degım gıbı yavaş yavaş kendımı mıprodan uzaklastırıyorum zamanla hıç ucretsız guncel lınk dusmeyecektır

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Eu da güzel sıkıntı yok miuipro linkte düştükçe yüklüyorum zaten. Her hafta güncelleme ile de birşey değişmiyor zaten. Aslında en iyi miui 9 8.5.14 sürümü iyiydi ona geri de dönebilirim. Bir tek şu rehber sorunu can sıkıyor birini aramak istediğim zaman 10-15sn beklemek hoş değil
mıuıpro lınkler mı 5 s plus için kımse vermedıgınden eu dayım bende hıç olmassa guncel surum kullanıyorum . gecende de degım gıbı yavaş yavaş kendımı mıprodan uzaklastırıyorum zamanla hıç ucretsız guncel lınk dusmeyecektır

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Eu da güzel sıkıntı yok miuipro linkte düştükçe yüklüyorum zaten. Her hafta güncelleme ile de birşey değişmiyor zaten. Aslında en iyi miui 9 8.5.14 sürümü iyiydi ona geri de dönebilirim. Bir tek şu rehber sorunu can sıkıyor birini aramak istediğim zaman 10-15sn beklemek hoş değil

Çoktan can sıkıcı bir durum hocam. Bende öyle bir sorun yok. Başka bu sorunu yaşayan var mı acaba?

Üst Alt