Bende çalışıyor hatta önceki sürümlere göre çok iyi bazen yüzümü saklıyorum saate filan bakarken yapıştırıyor hemenMi 5s plus 8.8.16 yüz kilidi çalışmıyor var mı önerisi olan.
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorun sürümde değildir zaten. 8.8.9 da bende de çalışıyordu. Sonra ne oldu anlamadım. Sorma amacım belki bir yerleri kurcalayınca düzelir mi diye yoksa temiz kurulum yaparsam çalışacaktır elbet.Bende çalışıyor hatta önceki sürümlere göre çok iyi bazen yüzümü saklıyorum saate filan bakarken yapıştırıyor hemen
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Malesef hiç bir yerde kaynak bulamadım hocam sizinki daha düşmemiş
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miui 9 miui 10 geçerken de mi böyle yapmak lazım Android sürümde 7 den 8 e çıkacak veri kaybetmeden nasıl son sürüme geçerim 8.4.26 miui Pro kullanıyorum.Ben en başından beri twrp ile sürüm yükseltiyorum hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar.
Kendimce bir dizi aşamam var tabi ki. Şöyle:
1- Güvenlik uygulamasından çöp dosyaları temizleyip taramaları yapıyorum.
2- Arkaplanda açık uygulamaları kapatıp telefonu recovery modunda başlatıyorum.
3- Twrp içinde wipe-advanced wipe kısmından "dalvik/art cache, cache ve system"i seçip bir temizlik daha yapıyorum.
4- Son adımda da güncelleme romunu kurup wipe cache diyerek sistemi yeniden başlatıyorum.
Şimdiye kadar temiz kurulum yapmadığım halde aynı romun tüm güncellemelerinde sıfır sıkıntı yaşadım.
Ben ana sürümleri sıfırdan kurmayı tercih ediyorum. Her şeyi sıfırdan kurmayı. Bunlar benim tercihlerim, çok da bilgili değilim.Miui 9 miui 10 geçerken de mi böyle yapmak lazım Android sürümde 7 den 8 e çıkacak veri kaybetmeden nasıl son sürüme geçerim 8.4.26 miui Pro kullanıyorum.