- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Mi Note 3
- Konular
- 3
4 wipe"den Şaşmayın hocamRom'u üstüne kurunca çok fazla hata veriyor (ekranda sürekli "mircs" durduruldu hatası ve sistem uygulamalarına girince durduruldu hatası), 4 wipe yapıp mı kurmam lazım?
suatsari hocam burası da Çince görünüyor.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet bu hafta nedense böyle oldu. Temiz bir kurulum yapın.Rom'u üstüne kurunca çok fazla hata veriyor (ekranda sürekli "mircs" durduruldu hatası ve sistem uygulamalarına girince durduruldu hatası), 4 wipe yapıp mı kurmam lazım?
Hocam orası geçen hafta geldi. Anlamlı bir karşılık bulamadım oraya. Aktif edince ana bölümde ses asistanı gibi birşey çıkıyor. Ama ne işe yaradığını bilmiyorum. Bu hafta ses asistanı düğmesi diye çevirdim orayı. Gerçek anlamını bulursak düzeltiriz...suatsari hocam burası da Çince görünüyor.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Temayı değiştirip deneyin ya da telefonu bir yeniden başlatınHocam bildirim panelini indirince şeffaf oldu daha once yoktu bu seffaflik sonradan oldu bi ayari var mi bunun kapatmak icin bulamadim da..karisiyor yazilar bu şekildeGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi