Hangi twrp'yi kullanıyorsun hocam...IDM ile indirim daha öncede başıma gelmişti üstüne düşmedim tekrar indirip deneyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam iki rom indirdim farklı sürüm aynı hatayı alıyorum ? eu romuda bu şekilde indirip kurmuştum ?
Hangi cihaz, android sürümü ne hocam?miuipro romlarda neden quick ball yok çin sürümü üzerine inşaa edildiği için mi? Ben şahsen severek kullanıyorum quick ball özelliğini miui10 rom için nasıl temin edebilirim bilgisi olan varmı acaba?
Hocam miuipro romlarda sorun çıkardığı için kaldırmışlar. Muhtemelen miuipro özellikleri ile çakışma oluyor. Eu romlarda var, oradan alıp sisteme konulabilir ama sorun çıkarmı bilmiyorum...mi note 3 miuipro 8.8.16 suat hocam, teşekürler ilginiz için
Hocam miuipro romlarda sorun çıkardığı için kaldırmışlar. Muhtemelen miuipro özellikleri ile çakışma oluyor. Eu romlarda var, oradan alıp sisteme konulabilir ama sorun çıkarmı bilmiyorum...
İyi ki bu roma geçmişim muıu.eu kullanıyordum 5 saat ekran süresi görmek için çabalıyordum. Şarj ve özellik konusunda çok iyi bir rom. Teşekkür ederim.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
''updater process ended with error 7'' bu hatadan dolayı kurulmuyor muş aşağıdaki video da çözümü izleyerek düzelttim.Hangi twrp'yi kullanıyorsun hocam...
Twrp sürümü ile alakalı hocam. O şekilde yapmanıza gerek yoktu, güncel twrp kullanmanız yeterli...''updater process ended with error 7'' bu hatadan dolayı kurulmuyor muş aşağıdaki video da çözümü izleyerek düzelttim.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi