MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Theo7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uls
Cihazım
Mi Note 3
Konular
10
8.7.12 sürümündeyim mi note 3 cihaz miui 9 a göre fazla ısınıyor ve fazla şarj yiyor acaba hatla mı alakalı Çin sürümü olduğu için yoksa işlemci kullanımıyla mı ilgili wifi de bile ısınma eskisine göre çok arttı önerisi olan var mı arkadaşlar?
Öyle ise geçmiyeyim ben de ben çok memnunum eski versiyondan herşeyi istediğim gibi yaptım bekleyeyim biraz daha.

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Öyle ise geçmiyeyim ben de ben çok memnunum eski versiyondan herşeyi istediğim gibi yaptım bekleyeyim biraz daha.
8.5.14 sürümü bana göre en güzel sürümdü. Miui 10 için biraz daha zaman lazım...

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
suatsari kardeşim, ödeme sisteminde bir değişiklik yapılmış galiba, gtranslatenin çevirdiğinden bişey anlamadım. google formlar gibi bi sayfaya yönlendiriyor.

akillialtay1995

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Altay
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
6
Redmi 4a için miuipronun son sürüm linkini atar mısınız rica etsem

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
8.5.14 sürümü bana göre en güzel sürümdü. Miui 10 için biraz daha zaman lazım...
bir önceki sürümde gmail bildirimleri uygulamaya girmeden gelmiyordu otomatik başlatmayı seçmeme rağmen ancak telefonu yeniden başlattığımda falan geliyordu. google uygulamalarında genel bi hizmet sorunu var sanırım youtube'da da izlediğim videolar izlenmemiş görünüyordu ayarları doğru olduğu halde. Google hizmetlerinden deaktif edilen özel bir şey mi var acaba romda?

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
bir önceki sürümde gmail bildirimleri uygulamaya girmeden gelmiyordu otomatik başlatmayı seçmeme rağmen ancak telefonu yeniden başlattığımda falan geliyordu. google uygulamalarında genel bi hizmet sorunu var sanırım youtube'da da izlediğim videolar izlenmemiş görünüyordu ayarları doğru olduğu halde. Google hizmetlerinden deaktif edilen özel bir şey mi var acaba romda?
Eğer yedekten yüklerseniz sıkıntı olur hocam. Bildirim aldığınız programları temiz kurulum ile yükleyin, yedekten yüklemeyin...

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Eğer yedekten yüklerseniz sıkıntı olur hocam. Bildirim aldığınız programları temiz kurulum ile yükleyin, yedekten yüklemeyin...
wipe yapmadan bir önceki sürümden twrp ile yükseltmiştim umarım o yüzdendir :) şu an temiz kurulum yapıyorum bakalım sorun devam edecek mi? youtube izlenme geçmişi ve gmail girmeden bildirim gelmiyordu. hadi bismillah :)

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
wipe yapmadan bir önceki sürümden twrp ile yükseltmiştim umarım o yüzdendir :) şu an temiz kurulum yapıyorum bakalım sorun devam edecek mi? youtube izlenme geçmişi ve gmail girmeden bildirim gelmiyordu. hadi bismillah :)
O yüzden değil hocam. Titanium backup veya benzeri programlar ile bildirim aldığınız uygulamaları yedeklemeyin. Bildirim sorunları yaşarsınız.
Temiz kurulumdan kastettiğim, bildirim sorunu yaşadığınız uygulamayı play store'den veya apk yükleme şeklinde temiz kurun.

Üst Alt