Yok sadece penguen resmi çıkıp normal şekilde açılıyor.
Hocam wipe yaparken dahili hafızayı seçmene gerek yok.O zaman resim,müzik gibi kişisel dosyaların silinmez...her hafta farklı bir rom çıkıyor wipe all yapmak zorunda kalıyoruz ve hafızadaki tüm veriler siliniyor bağımlılık yaptı bu rom yükleme olayı bende keşke sistemin kurulduğu alan ayrı olsaydı cihazlarımızda daha iyi olurdu windowstaki gibi ikiye bölme şansımız varmı acaba telefonun hafızasını
Yada telefonu pcye bağlayıp senkronize edecek bir uygulama varmı resim dosyalar vs
Sizde benim gibi yapın, tek bir romda kalın ve sadece haftalık güncellemeleri herhangi bir veri kaybı olmaksızın, üzerine flashlayın....O bahsettiğiniz aynı anda 2 işletim sistemi olan bir cihaz var, ama şu an hangisi olduğunu hatırlayamadım...ama Xiaomi değil, ondan eminimher hafta farklı bir rom çıkıyor wipe all yapmak zorunda kalıyoruz ve hafızadaki tüm veriler siliniyor bağımlılık yaptı bu rom yükleme olayı bende keşke sistemin kurulduğu alan ayrı olsaydı cihazlarımızda daha iyi olurdu windowstaki gibi ikiye bölme şansımız varmı acaba telefonun hafızasını
Yada telefonu pcye bağlayıp senkronize edecek bir uygulama varmı resim dosyalar vs
Evet sadece miuipro romda ve son iki sürümde yapıyor,3 hafta önceki sürümde bu durum yoktu.İlginç bir durum hocam,ilk defa duyuyorum.Sadece miuipro rom yükleyince mi oluyor bu?
[doublepost=1512160835,1512160656][/doublepost]
Hocam wipe yaparken dahili hafızayı seçmene gerek yok.O zaman resim,müzik gibi kişisel dosyaların silinmez...
Evet hocam yılbaşı geliyor,adamlar hazırlık yapıyorlarDuruma fikir katmak için yazıyorum bende pro logosunda noelbaba şapkası ve altta birikmiş kar yığını şeklinde açılış oldu selametle
değdi hocam değiştirdiğime kamera sorunu hdr pro ile yaşanmıyor ve daha hızlı bana kalırsa epic
Suatsarı hocam global romlarda yeni Shade bildirim guncellemesi var demişsiniz hangi sürumde var? Mi5s için
Sizin bahsettiğiniz boot animation,benim bahsettiğiniz ilk açılış 10 saniye civarı çıkan Mi logosu,o logo yerine penguen resmi var,bi türlü düzelmiyor.Duruma fikir katmak için yazıyorum bende pro logosunda noelbaba şapkası ve altta birikmiş kar yığını şeklinde açılış oldu selametle