- Konular
- 15
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Buyrun dostlar Xiaomi lere ait miui pro romlar
Cihaz mi6 temiz kurulum yapmıyorum 2 sürümüdür üstüne kuruyorum eve geçince temiz kurulum yapıp tekrar tekrar bilgi veririm.Muhtemelen sürüm ile alakalı bir sorun. Cihazınızı bilmiyorum, ama mi note 3 için olan sürümde de buna benzer bug var. Resmi sürüm ile alakalı bir bug
Redmi note 3 Pro için verdiğiniz linkte yoktu bildiğiniz başka bir link varsa paylaşırmısınız.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Buyrun dostlar Xiaomi lere ait miui pro romlar
bunu tesadüfen gördüm olursa paylasirim tabi ama bence buraya dusecektir bi kaç model dahaRedmi note 3 Pro için verdiğiniz linkte yoktu bildiğiniz başka bir link varsa paylaşırmısınız.
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi5 MiuiPro 8.7.5 kullanıyorum fullscreen gesture'ı kullanmak istiyorum ama ayarlarda yok. Mi Mix gibi tuşsuz tam ekran telefonlar haricinde kullanamıyor muyuz bu özelliği? Telefonun tuşlarını kullanmak istemiyorum her şeyi ekrandan halletmek istiyorum. Yardımcı olabilcek var mı ?
Build prob da ne yapmak lazım benim cihaz mi 5s plus root twrp magisk hepsi var tam ekran hareket güzel ben beğendim redmi note 5 pro var ablamınMagisk Manager ile Root'luysa cihazınız, Mi A1 Navigation Bar adlı modülü kurabilirsiniz ama bazı uygulamalar ile uyumsuz oluyor.
Ya da "build.prob"u düzenlemeniz gerekiyor, o da Root ister.
Build prob da ne yapmak lazım benim cihaz mi 5s plus root twrp magisk hepsi var tam ekran hareket güzel ben beğendim redmi note 5 pro var ablamın
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi ss attığım rom ve sürümdeyim. Play store dan build prob programını indirip bahsettiğiniz şekilde mevcut satırdaki "1" ola yeri "0" yapmam yetiyor mu? Menüye tam ekran ile ilgili bir seçenek mi gelecek? Cevabınız için teşekkür ederimSystem - Build.Prop ; "qemu.hq.mainkey=1" olan metni "qemu.hq.mainkey=0" olarak yapmanız yeterlidir hocam. Ve ardından cihazı yeniden başlatın.
" # enable navigation bar
qemu.hw.mainkeys=0 "