Viper4android ile cakisma yapıyor hocam evet sildim çalışmaya basladi. Teşekkür ederim yardımlar için.Hocam Viper4Android çakışma yapıyor olabilir. Ilk modül hakkında bilgim yok.
Evet Zip dosyasini farkli bir klasöre kopyalayip deneyin.
[doublepost=1530191668,1530191648][/doublepost]
Peki hocam sağolun güncel versiyonunu indireyim bende o zaman
Mi note 3 için 8.5.14 sürüm atabilecek var mı? Lütfen?Viper4android ile cakisma yapıyor hocam evet sildim çalışmaya basladi. Teşekkür ederim yardımlar için.
Bildirim çubuğu birleşik ya da ayrı diye bir seçenek var mı varsa ondandır sizin birleşik seçilmişBildirim çubuğu sorununu tek ben mi yaşıyorum, 2 sayfa olması gerekirken sadece 1 sayfa var
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Viper4android ile cakisma yapıyor hocam evet sildim çalışmaya basladi. Teşekkür ederim yardımlar için.
Bildirim çubuğu birleşik ya da ayrı diye bir seçenek var mı varsa ondandır sizin birleşik seçilmiş
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miui 9 da böyle bir menü ve ayar var miui 10 da da var mı bilmiyorumÖyle bir seçenek gelmedi hiç karşıma, ayarlarda da öyle bir şey görmedim
[doublepost=1530209735,1530209062][/doublepost]Şimdi fark ettim de diğer simgeler hiç gözükmüyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Maalesef böyle bir ayar yok :/Miui 9 da böyle bir menü ve ayar var miui 10 da da var mı bilmiyorumGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman ya eski sürüme döneceksiniz ya da böyle kullanmaya devam edeceksiniz ne yazık ki! Belki güncelleme ile de düzelir nasip.Maalesef böyle bir ayar yok :/