- Adım
- hasan
- Cihazım
- xiaomi
- Konular
- 16
Merhabalar. Acaba redmi 5 plus için de varsa global tabanlı miuipro rom linki paylaşır mısınız varsa eğer.
Yok maalesef hocam...Merhabalar. Acaba redmi 5 plus için de varsa global tabanlı miuipro rom linki paylaşır mısınız varsa eğer.
Maalesef çözüm bulamadılar bir türlü. Yakında miui 10 çıkacak, onda koyarlar inşallah...miuipro romlarda mi note 3 için NS yi ne zaman görürüz suat hocam bilginiz varmı? illaki global beta çıkmasını mı bekliyor Beleruslu kardeşlerimiz?
Hayır o sürümde NS yok hocam, o sürüm için NS almıştım. Romu kurun, üzerine buradaki dosyayı yükleyin...sırf NS için global 9.5.3 e döndüm, 8.3.29 sürümde varmıydı hatırlayamadım ama eminsiniz dimi hocamindirip deniyeceğim, teşeşkür ederim
Hayır o sürümde NS yok hocam, o sürüm için NS almıştım. Romu kurun, üzerine buradaki dosyayı yükleyin...
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi Note 3 / Miuipro latest version
zcx twrp recovery kurabilirsiniz tüm seçenekleri aktifHocam konuyla alakalı değil ama bir sorum olacak. Mi 5s telefonum var ve twrp yükleyip wipe yaparken ben de "persist" gözükmüyor acaba sizin telefona mı özgü yoksa benim telefonda mı sıkıntı var?
NS den kastımız gelen bildirimlere direk cevap vermek ise bendeki tüm sürümlerde varMaalesef çözüm bulamadılar bir türlü. Yakında miui 10 çıkacak, onda koyarlar inşallah...
8.3.29 sürümü için NS var, istersen şimdilik onu kullanabilirsin...
Açıklama için teşekkür ederim v3 deneyeyim o zaman ben çünkü twrp yedekleme çok önemli benim için.Evet dediğiniz gibi twrp oturmadı. Ama bu twrp veya geliştirici hatası değil. Xiaomi'nin çekirdek yazılımında yaptığı değişikliklerle alakalı bir konu.
Bunun tek çözümü geliştiricinin yapılan değişikliğe uygun bir güncelleme vermesi. Neyseki bizim Codered gibi bir üstadımız var ve sağolsun bunu hemen yapıyor.
Şuan 8.4.26 beta sürümü ve 9.5.10.0 stabil sürümleri V3 twrp ile sorunsuz çalışıyor...
İnşallah artık bir değişiklik olmaz ve V4 twrp'ye ihtiyaç kalmaz...