Root ile ilgili bir durumsa, magisk üzerinden enpara için root gizlemeyi seçip bir deneyin...Enpara hata veriyor ama yinede işlem yapıla biliyor.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mido için şuan için Çin sürümü var. Yani NS yok, eğer global tabanlı çıkarsa onda olacaktır...
Mi Note 3 / Miuipro latest version
Bu miuipro rom cok denemk isdiyorum ama ns yok diye kendimi biliyorumki 1 gun sonra baska rom yukleyecegim Bu hafta güncelleme geleirmi ozman cunki mido hala guncelleniyor olmazsa Xiaomi.eu geçmek ve ns Fix yapib kullanmak şuan için en mantıklıdır bana göre tabiSon miuipro global stable sürümde ns gelmiş mi6 ya. Midoda da vardır, sonuçta aynı rom.
Suat kardeş Enpara ve Vodafone yanımda uygulamasında gördüm root yok.Root ile ilgili bir durumsa, magisk üzerinden enpara için root gizlemeyi seçip bir deneyin...
Mi Note 3 / Miuipro latest version
Bu miuipro rom cok denemk isdiyorum ama ns yok diye kendimi biliyorumki 1 gun sonra baska rom yukleyecegim Bu hafta güncelleme geleirmi ozman cunki mido hala guncelleniyor olmazsa Xiaomi.eu geçmek ve ns Fix yapib kullanmak şuan için en mantıklıdır bana göre tabi
Valla hocam en sonunda olçdüm bicdim en sonunda epic en son betayi kurdum ve şimdilik herşey yolunda ama zamanla ne olur onu bilememŞuan en guncel rom miui pro indire bilirsin diger ama onuda indirmesi sıkıntı
Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uygun bir google camera varmı acaba.
Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekürler. Ama çalışmadı.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yukarıda 1.linkten magisk modülü yükleyip 2.linkten gcamı kurabilirsin