tamam abi saolasın bende ona göre yükleyim
son güncellemeden sonra bölge ayarını aramadan bulup değiştiriliyor, sistem tabanlı rusya gösteriyor TR yapınca hata veriyor, swift key hata verdi bende tekrar sistem bölgesine döndüm.
miui system durduruldu diye hata geldi ekran kapanıp açılıyor kendi kendine 8.5.14 yükledim sıfırdan var mı böyle olan
Alarm da sıkıntı var çalmıyor. Farklı sesler denedim sonuç aynı
mi4c cihaz hocam. sorun 8.5.14 sürümünde kurulum bitti tam her şey hazır kullanmaya başladım system iu durduruldu felan yazıyor ekran gidiyor acılıp kapanıyor restart attım ama devam etti 9520a döndüm bende sorun yokTahmin ettiğim gibi NS yok hocam. Olsa zaten bunu büyük harflerle belirtirlerdi
[doublepost=1526397843,1526397801][/doublepost]
Evet son güncellemede seçilmeye başlamış. Ben Türkiye seçtim hata vermedi...
[doublepost=1526397923][/doublepost]
Hocam senin cihaz neydi unutuyorum ben. Birde ne zaman hata veriyor. Arada sırada mı, her zaman mı?
[doublepost=1526398140][/doublepost]
İlginç, bende alarm sıkıntısız çalışıyor. Alarm ekranı geldikten birkaç saniye sonra çalmaya başlıyor, kısıktan yükseğe doğru...
Tahmin ettiğim gibi NS yok hocam. Olsa zaten bunu büyük harflerle belirtirlerdi
Evet son güncellemede seçilmeye başlamış. Ben Türkiye seçtim hata vermedi...
[doublepost=1526397923][/doublepost]
Hocam senin cihaz neydi unutuyorum ben. Birde ne zaman hata veriyor. Arada sırada mı, her zaman mı?
[doublepost=1526398140][/doublepost]
İlginç, bende alarm sıkıntısız çalışıyor. Alarm ekranı geldikten birkaç saniye sonra çalmaya başlıyor, kısıktan yükseğe doğru...
Tahmin ettiğim gibi NS yok hocam. Olsa zaten bunu büyük harflerle belirtirlerdi
Bu NS dediğiniz nedir hocam maruz görün notification shade mi oluyor hoş o da ne işe yarıyor bilmiyorum
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Telefonunuz şifrelenmiş hocam. Twrp den veri biçimlendirmesi yapmanız gerekiyor...Arkadaşlar
Mi5 plus cihazıma 8.5.14 sürümünü temiz bir şekilde yüklediğimde rusça "СБpocИtb hactpoЙkИ" uyarısı çıkıyor tranlate de çevirdiğimde "BACKGROUND OF THE INVENTION" yazıyor üstüne bastığımda direk twrp menüsüne atıyor, konu hakkında bilgisi olan varmı ?