- Adım
- ONUR
- Cihazım
- Mİ MİX
- Konular
- 20
Hocam 4 wipe yapınca rom u telefona ne şekilde atacağız, telefon açılımı yoksa twrp Mod unda bilgisayardan atılırmı
Hocam 4 wipe yapınca rom u telefona ne şekilde atacağız, telefon açılımı yoksa twrp Mod unda bilgisayardan atılırmı
ilk kurulum biraz uzun sürebilir birazdaha bekleyinizdostlar miui pro yükledim lakin 10 dakikadır miuipro açılış ekranında çember dönüp duruyor açılmadı bi türlü neden olabilir
yarım saat oldu hocam 4 ila 6 dakika arası demiş bi kaç arkadaş tedirginim biraz açıkçasıilk kurulum biraz uzun sürebilir birazdaha bekleyiniz
dostlar miui pro yükledim lakin 10 dakikadır miuipro açılış ekranında çember dönüp duruyor açılmadı bi türlü neden olabilir
rom yoktu normal beta sürümünü kullanıyordum o yüzden temizlemedim gerek olmadıgını yazmışlardıSebebini tam olarak bilemem tabi ama eski romunuz miuipro değilse ve wipeları yapmadan kurduysanız olabilir.
eski romunuz ne idi room yüklemeden önce cihazı temizledinizmiyarım saat oldu hocam 4 ila 6 dakika arası demiş bi kaç arkadaş tedirginim biraz açıkçası
twrp den cihazı temizleyip tekrar kurulum yapınrom yoktu normal beta sürümünü kullanıyordum o yüzden temizlemedim gerek olmadıgını yazmışlardı
Bu haftadan kaldı hocam. Bugün yeni sürüm çıkması planlanıyor, dil dosyası değişmez artık.Çevrilmemiş kalan kısımlardan biri suatsari hocam.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi