- Adım
- BAYRAM
- Cihazım
- Mİ 10T
- Konular
- 7
suatsari hocam mi5 için güncelleme gelecek mi?
Merhaba arkadaşlar yeni güncellemeyi yapmak istiyorum fakat siyah ekranda kalıyor bootloader kilidim açık ama cihazda kapalı yazıyor artı mi hesabıma bağlnamıyorum hata veriyor nasıl bir yol izlemem lazım lütfen yardım
suatsari hocam 9.5.8.0 sürümünde ayarlar/ana ekran kısmında bazı yerlerin dilini çevirmeyi unutmuşlar.
eğer size zahmet olmuyacaksa siz düzenleme yapabilirmisiniz acaba.
Son sürümde google cam magisk modülü çalışmıyor
Magisk modülü var hocam google cam için o çalışmıyor. Magisk çalışıyordu ama magisk hide çalışmadı 8.4.12 de. 8.3.29a döndüm ben.Resmi sürüm çıkmadı, çıkarsa gelecek hocam. Sende 5s plus yokmuydu?
[doublepost=1523910095,1523909858][/doublepost]
Cihazda öyle bootloader kapalı yazıyor evet, sebebini bilmiyorum ama sorun değil. 'Siyah ekranda kalıyor' kısmını anlamadım hocam açar mısın biraz....
[doublepost=1523910351][/doublepost]
Miuipro çevirmeninde iş yok hocam değişmesi lazım
Neyse iş başa düştü ben düzeltirim
[doublepost=1523910710][/doublepost]
Magisk sürümü değişmedi ki, önceki çalışıyorsa bununda çalışması gerekiyor....
suatsari hocam allah razıolsun sizden vallaha sırf siz varsınız diye bu romu kullanıyorum çok teşekkürler ilginize
düzenleyince paylaşırsanız çok sevinirim. allaha emanet olun..
Rica ederim hocam çeviriyi ben yapıyorum zaten. Beta üzerinden gidiyoruz. Betada çok değişiklik olmuştu, bunu stabile koymamışlar. Bu yüzden dil dosyasında taşınan satırlar vardı. Eksik kaldı oyüzden. Bana settings.apk gönderirsen hemen düzeltiriz...
suat hocam miuipro 9.5.7.0 mi6 ya temiz kurulum yapıp yükledim daha öncede yazdığım gibi weather m8 paylaş özelliğine basınca uygulama durduruldu hatası alıyorum 9.5.3.0 sürümünde de aynı hatayı almıştım benden kaynaklı olabilir diye yeni sürümü bekledim fakat aynı hata devam ediyor hata bildirimi resimlerini eklesem bir bakarmısınız acaba.
hocam bunu klasörlü yapmamışlar root da atmıyorum ben recovery mod dan çıkartabilirmiyim apk yı acaba
Hocam Mi note 3 / 9.5.8.0 sürümünde sorun yok. Android 8 ise belki sürüm uyumsuzluğu vardır. Bir gönder yarın geri bildirim yapalım...
[doublepost=1523917458,1523917425][/doublepost]
Hocam android 8 mi sürümün?