MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

polatosman38

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
osman
Cihazım
mi note 3
Konular
0
Temennimiz her cihaz için olması hocam, evet böyle hoş olmuyor :)

Mi Note 3 / MiuiPro latest version
abi aslen bu nougat sistemi değil mi saf androidde var ve xiaomi harici tüm cihazlarda mevcut niye çıkartıyorlar aceba miuiden

Yasinakoz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6
Konular
13
benim miui pro ekranında kaldı yardımcı olurmusunuz

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
abi aslen bu nougat sistemi değil mi saf androidde var ve xiaomi harici tüm cihazlarda mevcut niye çıkartıyorlar aceba miuiden
Miui arayüzünün en büyük eksikliği bu bildirim olayı. Globallere koydular, çin sürümlerine koymadılar. İnsanları böyle uğraştırıp duruyorlar...

mefistotr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hzr
Cihazım
Mi Pro-Mi 5S
Konular
7
Merhaba, arkadaşın telefona atttık son sürümü üstüne yükleyerek fakat ekran siyah ekranda kaldı. Mesela whatsapp web bağlanıyor, telefonu arayınca telefon çalıyor fakat menü falan gelmiyor, siyah ekranda kaldı yani. :) Temiz kurulum yapalım dedik yapamıyoruz çünkü pc telefonu görmüyor, görse komple silip rom dosyasını yine atıp deneyecez. Nedir çözümü var mıdır. headbang~~

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Merhaba, arkadaşın telefona atttık son sürümü üstüne yükleyerek fakat ekran siyah ekranda kaldı. Mesela whatsapp web bağlanıyor, telefonu arayınca telefon çalıyor fakat menü falan gelmiyor, siyah ekranda kaldı yani. :) Temiz kurulum yapalım dedik yapamıyoruz çünkü pc telefonu görmüyor, görse komple silip rom dosyasını yine atıp deneyecez. Nedir çözümü var mıdır. headbang~~

Dahili hafızayı silmene gerek yoktu. Neyse olmuş artık, Twrp'de Bağla(Mount) bölümünde MTP aktif mi?

mefistotr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hzr
Cihazım
Mi Pro-Mi 5S
Konular
7
Halledildi hocam eyvallah. :)
Hiçbir şeyi silmeden attık romu zaten hocam üstüne. :) Siyah ekranda kaldı telefon fakat whatsapp web bağlandı direk telefonun wifi açık olduğundan. Demek telefon açılıyor fakat menü gelmiyordu.

Dedim komple herşeyi silip telefondan sonra pcyi bağlarız romu atarız tekrar pc görmedi telefonu.
Daha sonra wipe attık yine bu sefer dalvik ve cache ile datayı ekledik şimdi açıldı telefon tabi herşey gitti kurulu olan. :) Neyse açıldı, sanırım bir program vs yada tema çakışmış olabilir bilemiyorum. Zaten şu wipe kısmında neyi silersek ne siliniyor onu bir türlü çözemiyorum. haha--

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Geçmiş olsun hocam, arada böyle temizlik iyidir. Zamanla telefon hafızasında çok kalıntı dosyalar kalıyor, istemeyerek de olsa temizlenmiş oldu :)

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59