- Adım
- Gökay
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Konular
- 9
burayı açarmısınız? magisk ve süperdi ikisini de depolamaya attımHocam miuipro indirdim magisk ve süperdi ikisini de depolamaya attım Wipe yapıp yeni romu yüklerken hata verdi hatayı paylaşıyorum ( eğer yedeği geri yüklemeseydim açılmıyordu mi logosunda kalıyordu ne yapabilirim
Silmeden kurun, daha sonra SuperSu içinden unroot yapın
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Skorpi hocam buda işe yaramadı.Yíne bootloopa düşüyor.Başka öneriniz varmı acaba?Silmeden kurun, daha sonra SuperSu içinden unroot yapın
Yani orijinal indirdiğim zip dosyası ( resmi siteden ) ve Aynı zip dosyasındaki root dosyasını da magiskle değistirdigim zip dosyası da depolamada her ikisini de denedim ama her ikisinde de hata verdiburayı açarmısınız? magisk ve süperdi ikisini de depolamaya attım
Mi Globe yükleyin, rom builder den root disable yi işaretleyerekSkorpi hocam buda işe yaramadı.Yíne bootloopa düşüyor.Başka öneriniz varmı acaba?
magisk olayı neden sorun oluyor acaba yada miu ile supersu mu uyumlu çalışıyorMi Globe yükleyin, rom builder den root disable yi işaretleyerek
Neyse pro kullanamicaz anlaşilan.Tesekkur ettimMi Globe yükleyin, rom builder den root disable yi işaretleyerek
yabancısıyım hocam biraz açarmısınızMi Globe yükleyin, rom builder den root disable yi işaretleyerek
Buyurun...yabancısıyım hocam biraz açarmısınız