- Adım
- ümit
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 59
Ai yapay zeka desteği arayüze gelmiş pil ve performans biriminde var. Mıuı 10A ilk adım
evet bir performans artışı mevcut, şarjda biraz ısınma oldu 8.2.29da yoktu ve notification shade yok, özelleştirmesi en bol olan miui rom budurMerhaba ben yeni aldım telefonu mi note 3 ben bu telefona bunu yüklesem ne gibi avantajlar extralar olacak? Kamera daha güzel çekip telefon ve oyunlar daha akıcımı olacak ?
Telefon hangi model acaba?Ai yapay zeka desteği arayüze gelmiş pil ve performans biriminde var. Mıuı 10A ilk adım
Sıkıntı yok şimdilik pil hala 7.1 e göre hızlı bitiyorTelefon hangi model acaba?
[doublepost=1523701374,1523701278][/doublepost]Xiaomi.eu Mi6 için olan güncellemeyi geri çekmiş sıkıntılardan dolayı bu hafta. Miuipro'da bir sıkıntı var mı acaba Mi6 için?
o işte bi yanlışlık vardır mutlaka, ben dün indirdim 8.3.29 üzerine kurdum sorunsuz açıldı, sonra temiz olarak tekrar kurdum açıldı sonra ns olmadığı için geri 8.3.29a döndüm , cihazım mi note 3Bugün 8.4.12 yi yükledim.Ama gene aynı sorun var.Sürekli yeniden başlatıyor.Açılmıyor.
benimki mi 5s.miuipro stable çalışıyor.Ama betalar açılmıyor.o işte bi yanlışlık vardır mutlaka, ben dün indirdim 8.3.29 üzerine kurdum sorunsuz açıldı, sonra temiz olarak tekrar kurdum açıldı sonra ns olmadığı için geri 8.3.29a döndüm , cihazım mi note 3
TWRP sürümünüzü güncellediniz mi Android 8 için?benimki mi 5s.miuipro stable çalışıyor.Ama betalar açılmıyor.