- Adım
- Suat
- Cihazım
- Mi Note 3
- Konular
- 16
Gönderen kişinin resmi olmasın, doğru mu anladım?Messengerden mesaj gelince resim gorunmesin istiyorum. Bildirim ekranında resim olmasın. Ne yapmam lazim
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekran kapalıyken görünün tarz saatler amoled ekranlarda düzgün çalışır.ekran kapalıyken de gözüken tarz
Evet onu demek istedim. Bildirim çubuğu ayarlarindaymis sağol kardeşGönderen kişinin resmi olmasın, doğru mu anladım?
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
suatsari hocam ben mi6 telefonumda epic rom(9.0.5.0 kullanıyorum. kamera api2 desteğiyle google cam kurdum memnunum,ama ns olmadığı için biraz rahatsızım .acaba pro ya, geçsem mi? yoksa farklı bi çözüm var mı? veya bunları kullanabileceğim şarj ve performansı iyi olan pro versiyonu hangisidir.
epic romun global betasında ns özelliği yok mu ?Epic rom 7.14.21 veya 7.12.14 kurabilirsiniz N.s istiyorsaniz. Veya Direk Global Beta.
peki api2 desteği varmı acaba ? var ise rom linkini atabilirmisinizEpic rom 7.14.21 veya 7.12.14 kurabilirsiniz N.s istiyorsaniz. Veya Direk Global Beta.
Magisk varsa api2 için modüller var...peki api2 desteği varmı acaba ? var ise rom linkini atabilirmisiniz