- Adım
- Ayhan
- Cihazım
- MI 5S Plus
- Meslek
- ögrenci
- Konular
- 6
onuda yaptım aynı neyse bi ara temiz kurulum yaparım.Romu değil sadece whatshapp için dedim hocam
onuda yaptım aynı neyse bi ara temiz kurulum yaparım.Romu değil sadece whatshapp için dedim hocam
Normalde eski sürüm üzerine yeni sürüm kurunca sorun olmaması gerekiyor hocam. Ama bazen sorunlar çıkabiliyor, o zaman temiz kurulum çözüm oluyor...onuda yaptım aynı neyse bi ara temiz kurulum yaparım.
S.a ben mui proyu kuriyorum mi 6 ya hep kasiyor siz hangi sürumu yüklediniz acaba ben sondan 3 tane guncellemeyi yukledim hep kasti( temiz kurulum yapildi)Miuipro pil performası kötü diyenlere diss atıyorumGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu an 8.3.1 var bende. Temiz kurulum yaptım. Iyı dönüş yapmışlardı yeni yıl tatilinden sonra. Diğer güncellemeleri denemedim önemli değişiklik olmadıkça pek güncellemeden kullanıyorum hocamS.a ben mui proyu kuriyorum mi 6 ya hep kasiyor siz hangi sürumu yüklediniz acaba ben sondan 3 tane guncellemeyi yukledim hep kasti( temiz kurulum yapildi)
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet şimdi twrp v2 kurdum sıkıntı problem yok yedekleri aldım dokunmatikler çalışıyorTeşekkürler 2.yöntem ile deneyeceğim yarın umarım veriler silinmez
Yalnız sitede böyle problemli twrpler tutulmasa daha iyi olur naçizane fikrim tabi
Forum çok faydalı bu faydayı arttıracak çok konu ve rehber var ama bu bir problem.
Çoğu kişinin dikkat etmediği bir bölüm hocam. Bilgilendirme için teşekkürler...evet şimdi twrp v2 kurdum sıkıntı problem yok yedekleri aldım dokunmatikler çalışıyor
Birde miui proda bir özellik var ben çok beğendim ağ planı gibi (daha önce macrodroid ile bile yapamamıştım)
wifi açınca 2g ye geçiriyor telefonu.
mobil veri açınca 4g 11 saat ekran süresi aldım daha çok wifide kullandığım için şarj şikayeti olan ve bu detayı haberi olmayan arkadaşlara faydamız olur belki.
Ayarlar - Ağ ayarları -Akıllı şebeke bölümünü inceleyin lütfen çoğu kişinin haberi vardır ama olsun
Ben rehberler açıklamalar için teşekkür ederim asılÇoğu kişinin dikkat etmediği bir bölüm hocam. Bilgilendirme için teşekkürler...