MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

miraczengin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mirac
Cihazım
Redmi Pro
Konular
0
Redmi pro cihazimi miui 9.3- 8.2.1 sürümünden 9.6-8.3.15 sürümüne güncelledim. Hem Türkçe dil ayarlardan kayboldu hem de twrpnin yerini mi-recover aldi. Twrp olmadigindan dolayi eski sürüme dönemiyorum. Yardimci olabilir misiniz ?

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
Redmi pro cihazimi miui 9.3- 8.2.1 sürümünden 9.6-8.3.15 sürümüne güncelledim. Hem Türkçe dil ayarlardan kayboldu hem de twrpnin yerini mi-recover aldi. Twrp olmadigindan dolayi eski sürüme dönemiyorum. Yardimci olabilir misiniz ?
Cihazınız rootlu ise play storedan flashify adlı uygulamayı indirip twrp kurulumu yapabilirsiniz. Rootlu değilse fastboot üzerinden twrp yükleyiniz

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Arkadaşlar miui pro romu yükledim twrp den telefon açılırken mi hesabı istiyor onu girmem için wifi ye bağlanmam lazım wifi ye tıklıyorum ama şifre yazacağım yere tıklayamıyorum kılavye çıkmıyor

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Arkadaşlar miui pro romu yükledim twrp den telefon açılırken mi hesabı istiyor onu girmem için wifi ye bağlanmam lazım wifi ye tıklıyorum ama şifre yazacağım yere tıklayamıyorum kılavye çıkmıyor
Bu hafta böyle oldu. Mi hesabı doğrulama ekranı. Wifi bölümünde kayıtlı olduğun Wifi ağına tıklayınca rusça klavye çıkması lazım. Klavyenin sağ alt kısmından ingilizceye geçiliyor... Ben böyle kurulum yaptım bu hafta...

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Temiz kurulum yapacak olanlar, telefonu bul özelliğini kapatıp temiz kurulum yaparsa o ekran gelmez...

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Bu hafta böyle oldu. Mi hesabı doğrulama ekranı. Wifi bölümünde kayıtlı olduğun Wifi ağına tıklayınca rusça klavye çıkması lazım. Klavyenin sağ alt kısmından ingilizceye geçiliyor... Ben böyle kurulum yaptım bu hafta...
Hocam bende şu şekilde kurdum.
Başka bir telefondan Wifi hotspot açtım. Şifreleme yöntemini kapattım. Ağa tıkladım otomatik bağlandı. Ve açtım cihazı

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Bir de Tweeter kullanamıyorum. Uygulamaya tıkladığımda uygulama çöküyor.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

free4zone

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3
Arkadaşlar kulaklık ses düzeyi çok düşük geliyor. Başka bir forumdan birisi ile konuştuğumda miuipro rom un yarı yarıya kulaklıkta ses düzeyi fark ettiğini söylüyor. Bu işlerden pek anlamam ama zaten konusu olduğu için çok zorlanacağımı zannetmiyorum. Konuştuğum kişi 12/7/21 sürümünü kullanıyormuş. miuipro romda herhangi bir sıkıntısı var mı ? (uygulama durdurulması, takılma vs.) Ayrıca bu romu kurunca cihazı ayrıca rootlamama gerek var mı ? yada magisk kurmama gerek var mıdır ?
Son olarak konuştuğum arkadaş 7/12/21 (tekrar sorduğumda yanlış yazmış olabilirim sırasını dedi) sürümünü kullandığını yazmış, böyle bir versiyon var mı yoksa 12/7/21 doğrusu ?
Mi Note 3 kullanıyorum.

Son düzenleme:

Snnanar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Lg g2
Konular
14
Root yapmana gerek yok rom yootlu geliyor 7.12.21 surunu 2 ay onceki surum suan en guncel 8.3.15 sürümü cihazini modelini belirtirseniz kullananan arkadaslar hata olup olmadigini yazarlar cihaziniza uygun romun hatasiz rom isterseniz genelde stabil versiyonları kurun

MI 5X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt