Notification Shade... Global beta romlarda olan bir özellik. Bir bildirim geldiğinde bildirim gelen uygulamaya girmeden hızlı cevap verebilme özelliği. Aosp romlarda olduğu gibi. Çin tabanlı romlara bu özellik yok.Arkafadlar bu ns dosyasi nedir nasil yüklerin mi5 için.
Suathocam şu NS bı miuipro ya gelmediNotification Shade... Global beta romlarda olan bir özellik. Bir bildirim geldiğinde bildirim gelen uygulamaya girmeden hızlı cevap verebilme özelliği. Aosp romlarda olduğu gibi. Çin tabanlı romlara bu özellik yok.
Yeni bir bildirim şekli üzerine çalışıyorlar hocam. Global betadaki ns'ye gerek kalmayacak diyorlar. O tarz birşey olacak ama tam olarak nasıl birşey olacağını bende bilmiyorum. Netleşince buradan haber vereceğim...Suathocam şu NS bı miuipro ya gelmedi
Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim nereden indirebilirim acaba, birde birşey soracaktım google kamerayı yüklemeye çalışıyorum ama malesef olmuyor, acaba Android sürümüyle mi alakalıYeni bir bildirim şekli üzerine çalışıyorlar hocam. Global betadaki ns'ye gerek kalmayacak diyorlar. O tarz birşey olacak ama tam olarak nasıl birşey olacağını bende bilmiyorum. Netleşince buradan haber vereceğim...
Global beta romların kendisinde var, ayrıca birşey yüklemenize gerek yok.Teşekkür ederim nereden indirebilirim acaba, birde birşey soracaktım google kamerayı yüklemeye çalışıyorum ama malesef olmuyor, acaba Android sürümüyle mi alakalı
Bu genel bir sorun mu yoksa sadece miuipro romdamı var?Klonlu uygulamalara google play hesap ekliyorum ama çalışmıyor bu sorunada bir el atsalar iyi olurdu
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi