- Adım
- ümit
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 59
Mı6 için 9.5.3.0 deneyen oldumu
Ben telefonun kendi yedekleme bölümünden yedek alıp yedekten geri yüklüyorum açık olarak geri geliyor.Merhaba ben de çok rom değiştiren biriyim, miui ye mesaj atmaktan kabaran faturaları hallettim forumdaki bir arkadaşın yardımıyla farklı oturum aç vs dedim; ancak her rom dan sonra kurduğum whatssapp'ın mesaj atma olayını çözemedim yardımcı olabilir misiniz? HEr romdan sonra whatssap kuruyorum telefon numaramı doğrulatıyorum 40kr faturaya yansıyor, bunu nasıl çözerim ?
Bende kurulu ve ben öyle bir hata almıyorum.Arkadaşlar bu rom kursam 3.parti tema hataları alır mıyım ?
Designer üyesi olmadıgımdan dışardan ve forumdaki ustaların temalarından yararlanmıyorum.Bu rom'u kurayım o zaman.Teşekkürler.Bende kurulu ve ben öyle bir hata almıyorum.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba ben de çok rom değiştiren biriyim, miui ye mesaj atmaktan kabaran faturaları hallettim forumdaki bir arkadaşın yardımıyla farklı oturum aç vs dedim...
Farklı oturum açarak nasıl hallettiniz. Biraz anlatabilir misiniz?
Çok iyiymiş valla.Yeni global Rom'larda designer üyesi olsanız bile artık dışarıdan tema kurulumunda hata olabiliyor. (En azından global betada öyle) Ancak Miui Pro 8.2.1 sürümünü kullanıyorum ve temalar uygulamasından ekstra programa gerek kalmadan içe aktarabiliyorum.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi