- Adım
- Avni
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 9
Mi6Cihaz ne?
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi6Cihaz ne?
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gear saat ile nasıl eşleştirdiniz ben eşleştiremedimBen aktif olarak gun icinde telefonu kullaniyorum gear saat ve bt kulaklikla kullaniyorum 5-6 saat uzeri ekran suresi aliyorum.
Not : epic rom stabili de denedim aralarinda pek bir ekran suresi farki gormemistim.
MiuiPro Takımını tebrik etmek lazım,gerçekten çok iyi iş çıkarmışlar bu gidişle herhalde 13 saate görürümGear saat devamli bagli ve aktif kullanimda.
Mi6 miui pro 9.2.4 stabil romu.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi6 MİUİ PRO 9.2.4 kararlı dediğiniz global mi çin mi nereden indirdiniz bende indirip deneyeyimGear saat devamli bagli ve aktif kullanimda.
Mi6 miui pro 9.2.4 stabil romu.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Buradan indirebilirsin,Mi6 MİUİ PRO 9.2.4 kararlı dediğiniz global mi çin mi nereden indirdiniz bende indirip deneyeyim
2bin motor araca binip lastikleri kucultsekmi acaba yakıt dusermi demek, mi 6 kullaniyom nerden kissamda az yaksa acaba demek gibi bişey xD abi bak Fiat var Linea 1,4 dizel mis ondan alacan sen xDMiuiPro Takımını tebrik etmek lazım,gerçekten çok iyi iş çıkarmışlar bu gidişle herhalde 13 saate görürümGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir