MiuiPro 8.2.8 Global Edition
Miuipro youtube sayfasında Miuipro 8.2.8. global edition başlıklı bir video yayınladı. Bu global beta 8.2.8 versiyonu mu?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
MiuiPro 8.2.8 Global Edition
Miuipro youtube sayfasında Miuipro 8.2.8. global edition başlıklı bir video yayınladı. Bu global beta 8.2.8 versiyonu mu?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Miuipro rom için global konusunu geçen hafta takım liderine sormuştum. Bana bunun çok zor olduğunu ama takıma bu konuyu soracağını söylemişti. Bu videoyu sordum, bu konuda çalıştıklarını, denediklerini söylediler. Hatta bana bir test romu gönderecekler, bekliyorum... Şuan için deneysel diyebiliriz...
Pil ayarlarindan bak istersen usteki secenegeTus kildlidi ile kilitlenince mobil veri belli bir zaman sonra kapanıyor. Bildirim alamıyorum. Bulamadım ayarını bilen varmı acaba
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağol kardeş 5 dk sonra mobil veriyi kapatmaya ayarlamisim. Fabrika ayarlarına dönmekten kurtardinPil ayarlarindan bak istersen usteki secenegeGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miuipro rom için global konusunu geçen hafta takım liderine sormuştum. Bana bunun çok zor olduğunu ama takıma bu konuyu soracağını söylemişti. Bu videoyu sordum, bu konuda çalıştıklarını, denediklerini söylediler. Hatta bana bir test romu gönderecekler, bekliyorum... Şuan için deneysel diyebiliriz...