Manuel konum girin sonra bulsun sonra otomatik bulsn ben öyle yapmıştım yanlış hatirlamiosamDün akşam romu sıfırladım, 7.12.21 sürümü kullanıyorum. Weather M8 konum bulamıyor bir türlü. Konum servisleri izinler vs. herşey verili programa fakat konum bulamıyor çözemedim gitti.
Manuel konum girin sonra bulsun sonra otomatik bulsn ben öyle yapmıştım yanlış hatirlamiosam
Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayarlardan Accuweather'i Forecast'e çevirin İstanbul çıkacaktır.Hocam öyle yapıyorum, maunel olarak İstanbul yazıyorum onuda bulmuyor. Bir dolsun telefon şarjı full wipe atıp romu kurucam tekrar.
Hocam hava durumu verilerini temizleyin, eğer düzelmezse program ile alakalı bir sorundur...TaNGo aynen hocam öyle yaptım buldu şehir olarak. Fakat konumu hala bulmuyor çözemedim. Gprs programlarından google haritalardan vs. bakıyorum konumumu buluyor sıkıntı yok anlamadım vallahi. Sıfırdan kurdum romu tekrar hala aynı yani konumumu bulamıyor...
Hocam hava durumu verilerini temizleyin, eğer düzelmezse program ile alakalı bir sorundur...
Teşekkürler hocam. Dediğiniz gibi sorunsuz bir şekilde çalışıyorDaha önce bi arkadaş forumda paylaşmıştı. Linkteki sayfada Adaway'in Magisk V15 için fixlenmiş versiyonu var. Sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkürler hocam sanırım bunda da NS yok sırf o yüzden rom değiştirmiyorum.Mi6 için 8.1.30 sürümü çıktı.İsteyenler buradan indirebilir :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir