MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

serhatk55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
16
suatsari hocam mi 8 20.4.9 sürümündeyim şuan. Mi sağlık ve aod uygulamaları çeviriden kaynaklı bir sebeple hata vermekte. Dili Rusça yapınca düzgün çalışıyor. Tam hatırlamıyorum ama "lang.java.. " Gibi bir ibare vardı hata kodunda. Bunun için yapabileceğiniz bir şey var mı acaba?

gungfu155

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cüneyt
Cihazım
redmi note 8
Meslek
yakın dövüş uzmanı
Konular
19
Arkadaşlar kurulumda belirtilen dosyaları indirdim romuda fakat nasıl yapılacağı yazıyor ama anlamadım kisaca ozetleyin hayrına

Temiz bir kurulumla: 1. Mi hesabından, Google hesabından çıkın. 2. SIM kartı çıkarın 3. Kurtarma işlemine başlayın. Dalvik, sistem, önbellek, veri, satıcı, müşteriyi silin. Ürün yazılımı yükleme 4. Internet'e bağlanmadan ilk kurulumu yapın. 5. PackageInstaller.apk dosyasını değiştirin, telefonu yeniden başlatın. 6. Updater.apk dosyasını yükleyin. 7. Wi-fi'yi açabilir ve bir sim kartı takabilirsiniz. Bir öncekine güncellerken: 1. Mobil kavun ve Wi-Fi'yi kapatın. 2. Kurtarma işlemine başlayın. Ürün yazılımını yükleyin. 3. PackageInstaller.apk dosyasını değiştirin, telefonu yeniden başlatın. 4. Updater.apk dosyasını yükleyin. 5. İnternet'i temiz bir kurulumla açabilirsiniz: 1. Mi hesabından, Google hesabından çıkın. 2. SIM kartı çıkarın 3. Kurtarma işlemine başlayın. Dalvik, sistem, önbellek, veri, satıcı, müşteriyi silin. Ürün yazılımı yükleme 4. İnternete bağlanmadan ilk kurulumu yapmak için. 5. PackageInstaller.apk dosyasını değiştirin, telefonu yeniden başlatın. 6. Updater.apk dosyasını yükleyin. 7. Wi-Fi'yi açabilir ve bir sim kartı takabilirsiniz. Bir öncekine yükseltirken: 1. Mobil kavun ve Wi-Fi'yi kapatın. 2. Kurtarma işlemine başlayın. Ürün yazılımını yükleyin. 3. PackageInstaller.apk dosyasını değiştirin, telefonu yeniden başlatın. 4. Updater.apk dosyasını yükleyin. 5. İnternet içerebilir

cenbir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cengiz
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
2
1 ay sonra bitiyor telefon note 3 uzatmak gerekirmi fiyat güncelemesi oldumu

Ekli dosyalar

• miui pro.jpg
    miui pro.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 29

zaferturk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi max 3
Meslek
işçi
Konular
11
Bugün sordum ;
miuipro programı kapatıldımı? Artık yeni sürümler olmayacakmı? Diye
Cevap ;
Miui 12 adapte ediliyor diye cevap aldım :?:?
Ne kadar doğru bilmiyorum

cenbir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cengiz
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
2
bu hafta bütün romlar çıktı pazartesi günü mirom çıkacak eu her hafta var revos çoğu çıktı sadece pro kaldı kendini kıymetten sayıyor millet soğumaya başladı artık modlarla özelleştirme seçenekleri çoğaldı o kendini ağırdan saysın

zaferturk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi max 3
Meslek
işçi
Konular
11
bu hafta bütün romlar çıktı pazartesi günü mirom çıkacak eu her hafta var revos çoğu çıktı sadece pro kaldı kendini kıymetten sayıyor millet soğumaya başladı artık modlarla özelleştirme seçenekleri çoğaldı o kendini ağırdan saysın
2 ayın parası boşa gitti bende Kasım ayına kadar üyelik devam ama beklemekten sıkıldım eu ya geçtim güncelleme gelirse de gelmezsede punch~~:@

cenbir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cengiz
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
2
Bende miui tr deyim Hakan Güven romu yapıyor özelleştirmesi bol sıkıntı olduğunda hemen çözüyor

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
MiuiPro güncelleme bugün gelebilir ..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

cenbir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cengiz
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
2
Arkadaşlar güncelemeyi alan varmı