Miuipro sayfasından ödeme yapmanız gerekiyor hocam fakat yandex moneyle yapmanız çok zor rus pasaportu ister. Farklı bir banka/kredi kartı veya paycell kart tarzı kartlara yükleme yapıp onu kullanabilirsiniz.Ya parayı yandex money'e yükledim. Bu yüklediğim para yandex money hesabında duruyor acaba bunu burdan bir yere mi atacağız ? yoksa yandex money'e para yüklediğimiz dekontu mu atacağız adamlara ?
Aynen hocam acemiliğimize geldi 140 ruble yandex moneyde kaldı Sonradan Visa yı seçip 140 ruble bağış yaptım ve ödeme ekranını attım biraz önce. Link beklemedeyim. Teşekkürler cevabınız için.Miuipro sayfasından ödeme yapmanız gerekiyor hocam fakat yandex moneyle yapmanız çok zor rus pasaportu ister. Farklı bir banka kartı veya paycell kart tarzı kartlara yükleme yapıp onu kullanabilirsiniz.
Rehber - MiuiPro Rom Ekibine Nasıl Bağış Yapılır
Bir çok arkadaşımız içerisinde pek çok özelleştirme olan MiuiPro Rom kullanmak istiyor. MiuiPro bağışla dayalı bir ekip olduğu için bazılarımız 1 hafta geriden takip etmek zorunda kalıyor, bazılarımız ise güncel takip etmek istiyor ama ödeme sıkıntısı çekiyor. Bu rehber ödeme sıkıntısı çekenler...forum.miuiturkiye.net
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim, tecrübeyle sabit hocam aynen 100 ruble de benim var yandexte, ruble artsın diye bekliyorumAynen hocam acemiliğimize geldi 140 ruble yandex moneyde kaldı Sonradan Visa yı seçip 140 ruble bağış yaptım ve ödeme ekranını attım biraz önce. Link beklemedeyim. Teşekkürler cevabınız için.
Hahaha aynen hocam yatırım oldu bir nevi Yalnız ben ruble kısmını hiç ellemedim hocam direk siteye girdim 140 yazıyordu baktım 12tl ye falan tekabul ediyor direk onu bağışladım. Belirli bir fiyatı var mı o işler karışık biraz çok kullananda yok gibi zaten paralı olduğu için rom'u.Rica ederim, tecrübeyle sabit hocam aynen 100 ruble de benim var yandexte, ruble artsın diye bekliyorum
Aynen hocam yatırım yatırımdır Ödemeye gelince ne kadar kullanmak isterseniz o kadar ödeme yapabiliyorsunuz. Ben geçen sene Ağustos'ta 1000 rubleye 1 yıllık almıştım. Zam geleceğini bilseydim şöyle bir 5 yıllık alırdımHahaha aynen hocam yatırım oldu bir nevi Yalnız ben ruble kısmını hiç ellemedim hocam direk siteye girdim 140 yazıyordu baktım 12tl ye falan tekabul ediyor direk onu bağışladım. Belirli bir fiyatı var mı o işler karışık biraz çok kullananda yok gibi zaten paralı olduğu için rom'u.
Peki şu saatten sonra para vermek ne kadar mantıklı Xiaomi betaları durduruyor bunlar ne eklicek roma sadece uygulamaları guncelleyecekler rom iyice şişti zaten bı temizlik yok birşey yok boşa para yani bunu kullanicagiza masik x miroom zaten aynı tabanı kullaniyorlar parmak izi imzaları bile mi8 dir bunlarinYani ne kadar kullanmak isterseniz o kadar ödeme yapabiliyorsunuz hocam. Ben geçen sene Ağustos'ta 1000 rubleye 1 yıllık almıştım. Zam geleceğini bilseydim şöyle bir 5 yıllık alırdım
Aynen hocam yatırım yatırımdır Ödemeye gelince ne kadar kullanmak isterseniz o kadar ödeme yapabiliyorsunuz. Ben geçen sene Ağustos'ta 1000 rubleye 1 yıllık almıştım. Zam geleceğini bilseydim şöyle bir 5 yıllık alırdım
Peki şu saatten sonra para vermek ne kadar mantıklı Xiaomi betaları durduruyor bunlar ne eklicek roma sadece uygulamaları guncelleyecekler rom iyice şişti zaten bı temizlik yok birşey yok boşa para yani bunu kullanicagiza masik x miroom zaten aynı tabanı kullaniyorlar parmak izi imzaları bile mi8 dir bunlarin
140 ruble 1 aylık fiyat hocamAnladım hocam da bu aylık fiyatını net bir şekilde nerden öğreneceğiz ? Yoksa dediğim gibi ödeme sitesinde ne yazıyorsa o 1 aylık mı oluyor (140 ruble) şuan için. Bir fiyat listesine ulaşabilsek iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizde haklısınız valla hocam. Ben Miui 12 ve Android 10 global roma gelene kadar custom romlarda takılacağım için öyle geziniyorum romlar arasında. Sıkılıyorum arada değişiyorum öyle yani yoksa parasında değilim işin bir bakalım neyi varmış proluğunun amaç o yani