- Adım
- Enes
- Cihazım
- Poco F1
- Konular
- 11
varPatch'li 9t için rom olan var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zenex abiye sor
ne kadar masrafi
varPatch'li 9t için rom olan var mı ?
ne kadar masrafi
var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zenex abiye sor
Hocam ödemeyi hangi banka aracılığı ile gerçekleştirdiniz?Hocam yaklaşik 2 saattir ugrasiyorum kredi karti yerine yandex moneye atmisim oda onay istiyor noter falan filan ugraşamadim başka bir karttan gönderdim onayladi odeme fotografini kullanici adi falan hepsini yazdim şimdi gonderdim. 140 ruble odeme yaptim kullananlardanda yorumlari aldim bir kere yukledikten sonra guncelleme yapmadanda kullanabiliyormusuz. Simdi ben bunu yukledikten sonra update dosyasini silsem omur boyu guncellemeden kullanabilirmiyim ? Bu konuda bilgisi olan varsa yazabilirmi ? Birde linki burda paylastigimda banlanirsam romu kullanmaya devam edebiliyormuyum ? Teşekkürler
Yurtdisina karti actirdim Işbankasindan yaptim İşcepde kart ayarlarini yapabiliyorsunuz. Birde bu her aymi benden bu parayi alacak yoksa ben yeniledigim sürecemi ?Hocam ödemeyi hangi banka aracılığı ile gerçekleştirdiniz?
Siz yenileyeceksiniz otomatik çekim yapmazYurtdisina karti actirdim Işbankasindan yaptim İşcepde kart ayarlarini yapabiliyorsunuz. Birde bu her aymi benden bu parayi alacak yoksa ben yeniledigim sürecemi ?
Tamam hocam çok sagolun birde 1 ay guncelleme suresi var ya simdi bana verdikleri linkten haftalik 1 kere guncellesem odeme suresi gectigindede romu kullanabilirmiyim ?Siz yenileyeceksiniz otomatik çekim yapmaz
Tamam hocam çok sagolun birde 1 ay guncelleme suresi var ya simdi bana verdikleri linkten haftalik 1 kere guncellesem odeme suresi gectigindede romu kullanabilirmiyim ?