- Adım
- Enes
- Cihazım
- Poco F1
- Konular
- 11
Martta olacakAylık ödeme 120 ruble mi oldu? Bilgisi olan var mı?
Martta olacakAylık ödeme 120 ruble mi oldu? Bilgisi olan var mı?
Ozaman hesap işleriyle haftasonu ilgilenmiyorlar hocam. Teşekkür ederim sağolun.Martta olacak
Neden sordun bende yeni 1 senelik üyelik alacağımOzaman hesap işleriyle haftasonu ilgilenmiyorlar hocam. Teşekkür ederim sağolun.
Cuma gecesi ödeme yaptım, onay bekliyorum hocam. Ertesi gün gelirdi onay demek ki c.tesi para transferi olmuyor. Yüksek ihtimalle bugün akşam üzeri onayım gelir.Neden sordun bende yeni 1 senelik üyelik alacağım
Evet 2 dolar doğru ama marttan itibaren geçerliCuma gecesi ödeme yaptım, onay bekliyorum hocam. Ertesi gün gelirdi onay demek ki c.tesi para transferi olmuyor. Yüksek ihtimalle bugün akşam üzeri onayım gelir.
Telegramda resim paylaşarak duyuru yapmış, yazıyı kopyalayarak çeviri yapamadım. 2$ yazıyordu. Ondan sordum.
Aynen hocam.Evet 2 dolar doğru ama marttan itibaren geçerli
Arama uygulamasının apk sını apkmirrordan bulup güncelle bir de öyle dene20.2.20 güncellemesiyle birlikte arama uygulaması çalışmamaya başladı. Sizde de böyle mi? Cihaz mi 8.
Vallahi hocam sinir oldum. İşim gereği telefon kullanmak zorundayım ama kullanamayınca havoc kurdum. 1 hafta deneyimleyim bakalım. Sağolun.Arama uygulamasının apk sını apkmirrordan bulup güncelle bir de öyle dene
Sen üye aktifliği için ne kadar bekledin 1 gün oldu sabırsızlıkla bekliyorum 20.1.16 dan geçeceğim20.2.20 güncellemesiyle birlikte arama uygulaması çalışmamaya başladı. Sizde de böyle mi? Cihaz mi 8.