- Adım
- Enes
- Cihazım
- Poco F1
- Konular
- 11
6 şubat güncellemesi resmi olarak çıkmadı diye biliyorum6.2 güncellemesi geldi.
6 şubat güncellemesi resmi olarak çıkmadı diye biliyorum6.2 güncellemesi geldi.
Aynen hocam çıkmadı.6 şubat güncellemesi resmi olarak çıkmadı diye biliyorum
Hocam özel den at ama ben bir yerden buldum ama yüklenmedi hata verdi üstelik 2 kez indirdimlink siliniyor diye direk kanalın ismini verdim /xiaomi_firm_ware t.me
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne zaman gelir yeni güncelleme acaba bilgisi olan var mı?
20.1.21 FW üzerine mi geldi youtube kanalında 20.2.6 hakkında video yokAynen hocam çıkmadı.
t me ardından attığım linkten gir sadece yerlerini değişitridimHocam özel den at ama ben bir yerden buldum ama yüklenmedi hata verdi üstelik 2 kez indirdim
Kendi sitelerinde gördüm ota dan yükledim hocam. Benim cihaz mi 8. Benim için 20.1.21 çıkmadı. 20.1.16 dan yükselttim.20.1.21 FW üzerine mi geldi youtube kanalında 20.2.6 hakkında video yok
Hocam romu sitesinden indiriyorsun ama önceki versiyonları indirmene olanak tanıyor. Eski versiyonu kurup ota dan yeni sürüme güncelliyorsun. Ben otadan güncel versiyonu indirip yedekliyorum. Mi cloud u ben sadece resim, arama kaydı, mesajlar vs. Yedeklemek için kullanıyorum. Devre dışı bırakırsan ne olur bilmiyorum.OTA server shut down for routine maintenance and upgrades. Much to ask, do not write the bot support in this regard. Wait for completion of the work. Thanks
Bunu yazmışlar ve Poco F1 için çin beta desteği eklemişler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güncellemeyi kendi içindeki Updater yerinden başka bir yerden alabiliyor muyuz?Ve OTA yı Mi Account üzerinden alıyorsa Mi Account dışında Mi Cloud a dair her şeyi devre dışı bırakırsak ne olur?Poco F1 e destek gelince bir deneyesim geldi ama Mi Cloud un hiç bir şeyini kullanmıyorum bu yüzden OTA da ne gerekli ve OTA dışında güncellemeyi alabilme şansımız var mı?
Şu anda süresiz beta ertelendi Çİn Beta tarafında bu yüzden bu hafta zannetmiyorum normalde 14 Şubatta Beta yayınlanacaktı ve haberde yok güncelleme gelecek diyeBu hafta güncelleme gelecek mi bilgisi olan var mı
Şuan 20.2.6 yüklü
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi