Herkese merhaba başımdan geçen bir olayı kısaca sizlerle paylaşmak ve böyle bir durumla karşılaşan varmı öğrenmek istedim;
Yaklaşık 3 4 gün önce "miuipro rom ekibi'ne" 1 aylık bağış yaparak sitede linki bulunan 9.12.5 sürümü indirip mi8 cihazıma kurdum ancak kurulumdan önce ne olur ne olmaz diyerek twrp üzerinden full format atarak kurulumu yaptım rom açıldı ancak bazı beklemediğim hatalar ile karşılaştım örneğin klasör içerisinde bulunan herhangi bir uygulamayı açmak için klasöre tıkladığımda klasör içindeki ikonların yukarıdan aşağıya tek sıra halinde dizilmiş halde olduğunu gördüm.Bir başka hata ise bildirim panelini çektiğimde karşıma çıktı ilk haliyle balık istifi yan yana dizilmiş ikonlar varken kısayol kısmını yeniden aşağı çekip diğer kısa yolları da görmeye çalıştığımda başka bir şok yaşadım her kısayol tek tek karşıma çıktı.
Son olarak güncelleme yapmaya çalıştığım her defasında cihaz neredeyse kilitlenecek hale geldi benim indirdiğim rom doyasında bir hata vardır belki deyip yeniden indirdim tekrar aynı sonucu aldım bir önceki sürümü denedim yine aynı sonucu aldım son olarak telegramda daha eski modlanmış bir sürümü denedim ancak sonuç değişmedi merak ettiğim bu sorunlarla karşılaşan bir tek benmiyim yoksa herkse yaşıyormu bunları ?
Kısa yazmak istedim ama uzun oldu kusura bakmayın iyi forumlar.