- Adım
- Muammer
- Cihazım
- Mİ 9 T PRO
- Meslek
- yazılım
- Konular
- 9
mi 9 t pro için link var mı arkadaşlar
O model için geliştirme mevcut hocam.mi 9 t pro için link var mı arkadaşlar
Ücretli kullanıcı iseniz neden link istiyorsunuz hocam?Mi8 dipper linki atarmisiniz hocam ücretli kullanıcıyım. Güncelleme yapayım özelden de atabilirsiniz.
Mailinizi kontrol edin hocam(spam klasörü vs.) adımları doğru yaptıysanız mail gelecektir.Kolay gelsin miuipro bagis yaptim bana link gelmedi oyle kendi indirme sayfasindan indirmeyi deneyim dedim romu indirebiliyorum bir sikinti olur mu acaba
Hocam geldi mail indirdim trwp ole yukledim but safer sizintilardaki hatalari aliyorum durum cubugu arama yapsank sanki restart atiyor telefon guncelleme kismindan username de yaziyorum olmuyor baska dusuk rom yukledim gene ayni yardim edebilecek var miMailinizi kontrol edin hocam(spam klasörü vs.) adımları doğru yaptıysanız mail gelecektir.
Hocam güncelleme kısmında username yazarken internet bağlantınızı kapatın. İşlemden sonra neti açın düzelecektir.Hocam geldi mail indirdim trwp ole yukledim but safer sizintilardaki hatalari aliyorum durum cubugu arama yapsank sanki restart atiyor telefon guncelleme kismindan username de yaziyorum olmuyor baska dusuk rom yukledim gene ayni yardim edebilecek var mi