- Adım
- can
- Cihazım
- 9t
- Konular
- 1
bağış yaptım dün ama onay bu sefer uzun sürdü hala onaylanmadı
ben 2 sefer bağış yaptım biri 3 biri 2 gün sonra onaylandı.
bağış yaptım dün ama onay bu sefer uzun sürdü hala onaylanmadı
bir dah asatın almayacak mıısn?Arkadaşlar ;
Bende Şubat ayında ota bitiyor ama ben 9.11.7 sürümü yani iki hafta önceki sürümü kullanmak istiyorum biliyorsunuz ota kısmına kullanıcı ismi yazmayınca telefon sapıtıyor şubattan sonra nasıl bir yol izleyeceğim kullanmak için
Bir yıllık tekrar alacağım öyle düşünüyorum ama almazsam nasıl oluyor diye merak etmiştimbir dah asatın almayacak mıısn?
kullanırsın yine ama otadan güncelleme gelmez ya da updater ı komple silersin cihazın miui hesabından çıkarsın sorun olmazBir yıllık tekrar alacağım öyle düşünüyorum ama almazsam nasıl oluyor diye merak etmiştim
denk gelmişken alan birine sorayım ben mi8 romunu alıp portlamak istiyorumBir yıllık tekrar alacağım öyle düşünüyorum ama almazsam nasıl oluyor diye merak etmiştim
Aradaki fark nedir bilmiyorum bu rom u terçihim sadece ana sayfa düzeneği seceneğinin fazla olması 7x8 gibi gerisi eu ile aynı bana göre yanikullanırsın yine ama otadan güncelleme gelmez ya da updater ı komple silersin cihazın miui hesabından çıkarsın sorun olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
denk gelmişken alan birine sorayım ben mi8 romunu alıp portlamak istiyorum
mi8im yok bundan dolayuı yeni romlara nasıl erişirim hatta erişebilir miyim?
ona göre alıp portlamak içişn çalışmaya başlayacağım yoksa miroom devam
miuipro yapan kimse yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eskiden kullanıyordum yeni süürmlerinde diğer romlara ek neler var?
Oyl yapinca indirilen dosya sifirdan basliyorGüncelleme esnasında interneti kapatarak durdurmayı dener misiniz hocam