- Adım
- Dobroutro
- Cihazım
- Xiaomi
- Meslek
- Akademisyen
- Konular
- 27
Evet....Mi 9t ota güncelleme düzeldi mi? Bilgisi olan var mi
Evet....Mi 9t ota güncelleme düzeldi mi? Bilgisi olan var mi
Maalesef yanlışınız var . Ben eu beta son surumdeyim öyle bir hata yokMiuipro da 9t pro da kameradan galeriye geçiş sorunu varmı merak ettim bütün romlar da bu hata var miuipro da dahilmi acaba böyle bir hataya
üstad şuraya bir bak o yama sorununu çözer diye biliyorum. Mod - Miuipro romda sorun yaşayanlar çözüm içeride:) Kullandığın rom sızıntı ise doğaldır kullanamayı engelliyorlar. yamalısını bulman lazım veya buradaki yamayı deneyinizArkadaşlar şu benim soruna bir el atsanız 10 defa yazdım yani
üstad şuraya bir bak o yama sorununu çözer diye biliyorum. Mod - Miuipro romda sorun yaşayanlar çözüm içeride:) Kullandığın rom sızıntı ise doğaldır kullanamayı engelliyorlar. yamalısını bulman lazım veya buradaki yamayı deneyiniz
miuipro sitesindeki kullanıck adını miui hesabınla iliştirdin miAma sızıntı değil bağış yapıp indirdiğim rom neden yani
miuipro sitesindeki kullanıck adını miui hesabınla iliştirdin mi
hayır miuipro hesabımı gmail adresimle yıllar önce almıştım sadece bağış yaptım onla
Romu yükledikten sonra ota kısmında miuiproya kayıt olduğunuz kullanıcı adınızı yazınızhayır miuipro hesabımı gmail adresimle yıllar önce almıştım sadece bağış yaptım onla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sorun konusunda bir fikrin var mı ?
Romu yükledikten sonra ota kısmında miuiproya kayıt olduğunuz kullanıcı adınızı yazınız
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.