MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

gazel90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Memur
Konular
8
Mi 6 link isteyenler özele gelsin.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teknopat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VOLKAN
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Fitness
Konular
12
iyi akşamlar beyler şimdi yeni sürümü indirdim k20 pro gene arama yapıp sonlandırdın mı telefon gene reset atıyor neden ya çıldırcam kimse yardım etmiyecek mi ?

Son düzenleme:

kuzun_3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kuzun_3
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
1
Mi9t için link yok mu arkadaşlar ya

vural49

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Miuipro aboneliğimin uzaması üzerine mi 8 cihazımda tekrar bu roma geçtim 9.10.31 son sürümdeyim. Bi kaç sorunum var sizlerde de mevcut mu merak ediyorum mesela kurulumu yaptıktan sonra Google android yedeğini geri yükleyemiyorum, mi clouddan geri yükleme yaparken de SMS mesajları geri yüklemiyor. Bunların çözümünü bilen var mı? Bu roma özgü bir hata mı? Yoksa android 10 tabanlı eu beta vs romlarda da mevcut mu?
Bende de aynı cihaz aynı sürüm yüklü bahsettiğin olay bendede var. Hatta temiz kurulum yaptığım halde ilk kurulunda internet bağlantısı aktif olursa cihaz boota düşüyordu. Sürüm sorunludur dedim farklı sürüm yükledim yine aynı hatayı verince en son netten okuyup öyle yaptım. İlk kurulumda internet aktif olmamalıymıs. Haliyle hiç bir bulut servisinden geri yükleme olmadan kurulum tamamlanmıs oluyor. Sıfırdan kurulum yaptım mecburen.. Ve hiç beğenmedim artı bi olayıda yokmuş bu romun böylece öğrenmiş oldum kendi adıma.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serhatk55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
16
Bende de aynı cihaz aynı sürüm yüklü bahsettiğin olay bendede var. Hatta temiz kurulum yaptığım halde ilk kurulunda internet bağlantısı aktif olursa cihaz boota düşüyordu. Sürüm sorunludur dedim farklı sürüm yükledim yine aynı hatayı verince en son netten okuyup öyle yaptım. İlk kurulumda internet aktif olmamalıymıs. Haliyle hiç bir bulut servisinden geri yükleme olmadan kurulum tamamlanmıs oluyor. Sıfırdan kurulum yaptım mecburen.. Ve hiç beğenmedim artı bi olayıda yokmuş bu romun böylece öğrenmiş oldum kendi adıma.

Anlayamadım, ilk kurulumda internet aktif olmazsa yedektekileri sonradan yüklüyor mu yani? Ben ilk kurulumda wifiye bağlanıyorum fakat Google yedeği geri yüklenmiyor. Mi cloud yedeği de geri yükleniyor fakat mesajları yüklemiyor sadece

vural49

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Anlayamadım, ilk kurulumda internet aktif olmazsa yedektekileri sonradan yüklüyor mu yani? Ben ilk kurulumda wifiye bağlanıyorum fakat Google yedeği geri yüklenmiyor. Mi cloud yedeği de geri yükleniyor fakat mesajları yüklemiyor sadece
Bende tüm partitionları silip temiz kurulum yaptığım halde ilk kurulumda bulut hata verdi gibisinden bir hata veriyordu. Ve işleme devam edemiyorum haliyle internetsiz kurulum yaptım ve hiç bir yedek gelmedi doğal olarak. Tamamen yeni bir telefon almış gibi kullanıyorum yani kendime göre düzenledim. Bende böyle oldu.

serhatk55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
16
Bende tüm partitionları silip temiz kurulum yaptığım halde ilk kurulumda bulut hata verdi gibisinden bir hata veriyordu. Ve işleme devam edemiyorum haliyle internetsiz kurulum yaptım ve hiç bir yedek gelmedi doğal olarak. Tamamen yeni bir telefon almış gibi kullanıyorum yani kendime göre düzenledim. Bende böyle oldu.

Hocam bulut durduruldu hatasının çözümü için interneti kesmenize gerek yok kurulumu İngilizce tamamlarsanız sorun olmayacaktır, sonradan dili değiştirebilirsiniz. Son 9.10.31 sürümünde Türkçe olarak kurarken de sorun çıkmadı, önceki sürümlerde Türkçe kurulumda hata veriyordu. Yedeklemeyi geri yükleyememe sebebiniz internet değil yani ben internete bağlı şekilde yapıyorum yine yedekleme geri yüklenmiyor düzgün olarak

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Miuipro da 9t pro da kameradan galeriye geçiş sorunu varmı merak ettim bütün romlar da bu hata var miuipro da dahilmi acaba böyle bir hataya

Üst Alt