- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- Mi 10T
- Konular
- 0
Mi 9T için miui pro link atabilecek varmı..?
Yedekten yüklüyordum tertemiz bir kurulum yapıp deneyeceğim, özellikle WhatsApp için- WhatsApp bildirim sorunu yaşamadım. WhatsApp temiz kurulum yaptınız mı?.
Yedekten yüklemeyin.
- Dili İngilizce yapınca düzeldiğini biliyorum. Birisi bana global romda da aynı sorun var dedi, onun teyitini almaya çalışıyorum hocam.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu grubun linkini atabilir misiniz?bu hata niye romu kurdan sonra veriyor arkadaşlar bir bilgisi olan varmı
Hocam artık romu hiç yükleyemiyorum bulut durduruldu hatası alıyorum, onun öncesinde dilden sonra bölge seçerken baya bir bekliyor sonra bulut durduruldu diyor ve devam edemiyorum ??- WhatsApp bildirim sorunu yaşamadım. WhatsApp temiz kurulum yaptınız mı?.
Yedekten yüklemeyin.
- Dili İngilizce yapınca düzeldiğini biliyorum. Birisi bana global romda da aynı sorun var dedi, onun teyitini almaya çalışıyorum hocam.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk kurulunda dili İngilizce yada rusça yaparsanız bulut durdurma hatası geçer.Hocam artık romu hiç yükleyemiyorum bulut durduruldu hatası alıyorum, onun öncesinde dilden sonra bölge seçerken baya bir bekliyor sonra bulut durduruldu diyor ve devam edemiyorum ??
Tahmin etmiştim ama ısrarla Türkçe denedim Teşekkürlerİlk kurulunda dili İngilizce yada rusça yaparsanız bulut durdurma hatası geçer.
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncelleme ayarlarından güncellemeyi indir deyip tekrar indirebilirsiniz hocam.MIUI proda temiz kurulum nasıl yapılıyor? Önce sitede son paylaşılan sürümü yükledim sonra ota ile son sürüme yükseltme yaptım fakat direkt kuruluma başladı format data yapamadım. Dahili hafızada indirilen zip dosyası da yok. Format data yaparak nasıl kurabilirim