MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

byl82

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
samsung s 3
Konular
24
Arkadaşlar son uygulamarı sonlardır dedikten sonra uygulamalar kapanmış oluyor mu. Bende olmuyor da. Rom un bug û mu acaba
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uygulamayı kilitlemişsin aşağı çekip açman lazım hepsinin kapanması için

sirus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sirus
Cihazım
redmi note 3
Konular
0

erenqwerty

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 5 64 gb
Konular
1
Sende titresimde oldugu zaman whatsappdan gelen mesajlara titriyormu telefon?
yeni attım romu hocam deneyeceğim. bu arada root klasorune font klasorunu nasıl attınız bi türlü atamadım izin vermiyor. izinler rrwr gibi şeyler hepsini denedim olmuyor. acil yardım hocam :)

mstafag1980

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mstafag
Cihazım
Xiaomi mi4c
Konular
8
Cihazım mi4c ingilizce. Bootloader kilidi açık. Cihazımda çin developer son sürüm rom yüklü 9.7.11.16 twrp supersu felan hiç birinden anlamıyorum. Bu romu indirsem güncelleyici üzerinden doyayı göstererek kurma şansım varmı

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Cihazım mi4c ingilizce. Bootloader kilidi açık. Cihazımda çin developer son sürüm rom yüklü 9.7.11.16 twrp supersu felan hiç birinden anlamıyorum. Bu romu indirsem güncelleyici üzerinden doyayı göstererek kurma şansım varmı
Güncelleyici ile olmuyor. Güncelleyici sadece Xiaomi nin resmi romların da olur.
Miui pro. Gibi custom romlar Twrp ile yüklenir.

Celil123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Celil
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Meslek
Laborant
Konular
0
öncelikle iyi akşamlar hocam. Ben 7.11.16 beta miuipro sürümünü kullanıyorum. Miuipro çin stabil sürümüne nasıl geçebilirim?

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Hocam, konu için teşekkür ederim. Benim aklımda takılı kalan iki soru var eğer cevaplarsanız sevinirim.

- El Feneri'ni anlık olarak kullanamıyorum (Telefona "Kilit Ekranı & Şifre" uygulayınca "El Feneri"ni ilk dokunuşumda değil de 3 - 4 defa dokunuşumda açabiliyorum).
(El Feneri'ni iş gereği sürekli kullanan birisiyim)

- Klavye de bazen kendi kendine değişiyor, GBoard klavye kullanıyorum... İki hafta da bir Xperia klavyeye dönüş yapıyor.
Çözümü var mı acaba ?

Belki ciddi bir şey değil ama insan kafaya takıyor ya (:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
olmaz. miflash ile çin romu yükle sonra bootloader kilidine başvur kilit açılınca twrp yükle sonra twrpden rom kurarsın
[doublepost=1511029884,1511029852][/doublepost]
olmaz. miflash ile çin romu yükle sonra bootloader kilidine başvur kilit açılınca twrp yükle sonra twrpden rom kurarsın
ya da xiaomi tool diye program var ordan eu rom kurarsın kilit açık olmasa bile istersen bak dene bi youtubeda anlatımları var

Üst Alt