- Adım
- Talha
- Cihazım
- Mi Note 3
- Konular
- 12
bende de aynı durum
Hocam anında oldu çok sağolTelefon dilini rusça yapıp deneyin hocam
Rica ederim hocam, kamerada bende de öyle çok takılmıyorum o hatayaHocam anında oldu çok sağol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
9.9.5 güncellemesini yaptım fakat mi 9'da kamera açıyorum fotoğraf çekiyorum soldan fotoğrafa tıkladığımda kamera kapanıyor, gcam kurduğumda da kamera depolama alanını görmüyor.
Hocam senin cihazda parmak izi ekran kapalıyken kullanılıyor mu? Bende ekranı açmadan kullanılmıyor custom romlardaRica ederim hocam, kamerada bende de öyle çok takılmıyorum o hataya
Denemedim deneyip söyleyeyim hocamHocam senin cihazda parmak izi ekran kapalıyken kullanılıyor mu? Bende ekranı açmadan kullanılmıyor custom romlarda
Denedim ve aynı hocam ekran kapalıyken kullanılmıyor. Bu durumu ekibe yazacağım şimdiDenemedim deneyip söyleyeyim hocam
telefon modeliniz nedir.Daha once guncelledim zaten 9.8.8 den beri otadan guncelliyorum bu sonuncu gelmiyor.
Arkadaşlar mi 9 için yüklemeniz gereken rom hangisidir ? Sitede 9.8.1 var ama bir türlü indiremedim. Yükleyip üyelik numarasını vs siteye girip ödeme yapacağım da.. linki neden bulamadığımı da anlamadım valla
Teşekkürler hocam. Eğer cuma eu beta düzelmezse tekrar muiu pro'ya gececemLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam burada 9.8.22 sürümü mevcut buradan indirebilrsin