MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

drtanrikulu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf Tanrık
Cihazım
K20 pro
Konular
0
Arkadaşlar herkese merhaba. Yeni k20 pro kullanmaya başladım. Aldığım yer en son 9.8.22 yazılımını yükledi. Şu an updater sisteminde 9.8.29 ve 9.9.6 güncellemeleri görünüyor. Ama günceleme yüklemeyi ve yazılım atmayı bilmiyorum. Mi bulutta ve Google da yedeklerim mevcut. Acemiliğim için kusura bakmayın

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
40
Arkadaşlar herkese merhaba. Yeni k20 pro kullanmaya başladım. Aldığım yer en son 9.8.22 yazılımını yükledi. Şu an updater sisteminde 9.8.29 ve 9.9.6 güncellemeleri görünüyor. Ama günceleme yüklemeyi ve yazılım atmayı bilmiyorum. Mi bulutta ve Google da yedeklerim mevcut. Acemiliğim için kusura bakmayın
Miuipro romdan mı bahsediyorsunuz hocam ? Bu rom ücretli abonelik ile kullanılıyor ayarlardan tüm özellikler kısmının ekran görüntüsünü atarsanız doğru konuya bakmanıza yardımcı olalım.

drtanrikulu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf Tanrık
Cihazım
K20 pro
Konular
0
Miuipro romdan mı bahsediyorsunuz hocam ? Bu rom ücretli abonelik ile kullanılıyor ayarlardan tüm özellikler kısmının ekran görüntüsünü atarsanız doğru konuya bakmanıza yardımcı olalım.
Fotoğraf çektiğinizde soldaki galeri tuşu çalışmıyor. 9.8.22 yi de internetten zip dosyası olarak indirip o elemanl berebaer yükledi k ücretsiz olarak

Ekli dosyalar

• 1568043322341..jpg
    1568043322341..jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 42

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
40
Fotoğraf çektiğinizde soldaki galeri tuşu çalışmıyor. 9.8.22 yi de internetten zip dosyası olarak indirip o elemanl berebaer yükledi k ücretsiz olarak
Yüklediğiniz rom mirom hocam farklı bir özel rom o da ücretsiz, miuipro değil yanlış konudasiniz. Forumda mevcut mirom oradan bakabilirsiniz. Güncelleme ayarlarında yeni sürüm mevcutsa güncelleme yapabilirsiniz

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

drtanrikulu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf Tanrık
Cihazım
K20 pro
Konular
0
Yüklediğiniz rom mirom hocam farklı bir özel rom o da ücretsiz, miuipro değil yanlış konudasiniz. Forumda mevcut mirom oradan bakabilirsiniz. Güncelleme ayarlarında yeni sürüm mevcutsa güncelleme yapabilirsiniz

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
1 saat oldu başlayalı daha %11 de. Server yoğun galiba.

Üst Alt