Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanırım bende miui pro dan vazgeçeceğim iyice boku çıktı geçen suat hoca ya da söyledim. Bu işler bağış yoluyla olur diğer türlü kimse satın almak zorunda değil ve ayrıca ayarlar üye olmama satın almama rağmen her on dakika da bir sıfırlanıo iş güç bi de bu çıktı başımıza..
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar, yeni güncellemeyi alması gerektiği halde alamayanlar için günlük indirme sınırı konulduğunu belirtmek istiyorum. Bundan sonra güncellemeleri yetişebilen alabilecek. Miuipro ekibi olaya atraksiyon katmak için var güçleriyle çalışıyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum ve kullanıma sundukları bu yeni stratejide hayırlı başarılar diliyorum
O gün için indiremeyen bir sonraki gün yada daha sonraki günlerde indirebilir. Bu sonsuza kadar indiremeyeceğiniz anlamına gelmiyor. İndirmeler muhtemelen Google drive üzerinden yapılıyor ve orada da günlük indirme sınırı oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O gün için indiremeyen bir sonraki gün yada daha sonraki günlerde indirebilir. Bu sonsuza kadar indiremeyeceğiniz anlamına gelmiyor. İndirmeler muhtemelen Google drive üzerinden yapılıyor ve orada da günlük indirme sınırı oluyor
İndirme sınırı dolduğunda yeniliyorlar. Aynı sorundan dolayı telegram üzerinden yazdım 1 saat sonra güncellemeyi yükledim. Özellikle sonra ki haftayı mı beklemeliyim diye sordum, hayır cevabını verdiler.
Ben 9.8.29 indirmiştim pazartesi günü önceki gün temiz kurulum yapayım dedim 9.8.22 vardı elimde yükledim şimdi 2.8.29 u indiremiyorum sunucuya bağlantı hatası veriyor.
wimpese yazdım rusça kopyala yapıştır cevabı verdi bana ben de çevirici ile baktığımda indirme limiti var gibi birşey çıktı. Daha sonra tekrar dene dedi ama 3 gündür durum aynı ağa bağlanılamıyor
Arkadaşlar valla çıldırmak üzereyim üye oldum herşeyi yaptım mi9t telefona sahibim güncelleme yapamıyorum ağa baglanmıyor telegram grubuna da giremiyorum resimde hata mevcut yardımcı olurmusunuz? Telegram da üzgünüz bu sohbet mevcut görünmüyor yazıyor