- Adım
- Furkan
- Cihazım
- MI 13
- Meslek
- Yazılımcı
- Konular
- 23
Güncelleme videosunu paylaştılar ama romları paylaşmadılarBu hafta güncelleme yok sanırsam
Güncelleme videosunu paylaştılar ama romları paylaşmadılarBu hafta güncelleme yok sanırsam
Çin romu geç geldi hocam, rom yayınlanacak test ediliyor. Gün içinde gelir diye tahmin ediyorum.Güncelleme videosunu paylaştılar ama romları paylaşmadılar
Teşekkürler hocam birde video uygulamasında ingilizce yerler var.Çin romu geç geldi hocam, rom yayınlanacak test ediliyor. Gün içinde gelir diye tahmin ediyorum.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam hocam, eksik yerleri kontrol edeyimTeşekkürler hocam birde video uygulamasında ingilizce yerler var.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sıkıntı yok indiriyor hocamGeldi arkadaşlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar neden - yazıyor?
Düzeldi şimdi hocam teşekkür ederimSıkıntı yok indiriyor hocam
Suat hocam haftaya miui11 gelme durumu var deniyor, gelecek güncellemede kilit ekranindaki animasyon ışığı 2-3 kez yerine ekranı açana kadar yanıp sönse. Siz bildirebilir misiniz bunu miuipro ekibineSıkıntı yok indiriyor hocam
Haftaya gelmeyecek hocam Miui 11. Yakında deniyor, bakalım artık.Suat hocam haftaya miui11 gelme durumu var deniyor, gelecek güncellemede kilit ekranindaki animasyon ışığı 2-3 kez yerine ekranı açana kadar yanıp sönse. Siz bildirebilir misiniz bunu miuipro ekibine
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi