- Adım
- Azad
- Cihazım
- Mi8lite
- Meslek
- Eczacı
- Konular
- 12
Ayrıca 8.1.18 de ekolayzer çalışmıyor, eski sürümde çalışıyordu, geri bildirim atıyım dedim
Hocam komple sistem gidiyorsa onun dil ile alakası yoktur. Üzerine rom yükleyince açılmaması çok ilginç...Denemesine denerim de. Ne zaman cokecegi belli değil. Her defasında çökme olmuyor. Klonlu uygulama genelde sorunsuz çalışıyor. Ama sistem çökünce geri dönüşü yok. Yedek yoksa sistem pert. Üzerine twrp den flash ile rom bile kurulsa açılmıyor yani açılıyor ama kilit ekranı gelir gelmez siyah ekrana dönüyor
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam hiç mi açılmıyor yoksa açılıyor ama işlevi mi yok?Ayrıca 8.1.18 de ekolayzer çalışmıyor, eski sürümde çalışıyordu, geri bildirim atıyım dedim
Hocam Mi6 ve Mimix2 için Android 8 güncellemesi şuan için sorunlu. Yabancı sitelerde yükleme işlemi bitince 'wipe data' yapın yazıyor. Bu çözüm olur mu bilmiyorum...Mi 6 için tekrardan yayınlanmış 8.1.18
Deneyen arkadaşlar oldu mu? Hala kağnı gibi mi?
Hocam Mi6 ve Mimix2 için Android 8 güncellemesi şuan için sorunlu. Yabancı sitelerde yükleme işlemi bitince 'wipe data' yapın yazıyor. Bu çözüm olur mu bilmiyorum...
Hocam hiç mi açılmıyor yoksa açılıyor ama işlevi mi yok?