Merhaba arkadaşlar
Poco f1 de şuan eu beta rom kullanıyorum . Eu rom stabil kullanan arkadaşlar var mı ? Varsa önerirler mi ?
Hello big brother, updated, can you send a new version (*^ワ^*)Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Siteden o sürümü indirip kullanıcı ayarlarını yaptıktan sonra sana yeni sürüm gelecektir. Sitedeki romlar 1 ay geriden yükleniyor.Bugün akşam 7 gibi ödeme yaptım rom için, yarım saat sonra hesabımın erişiminin açıldığına dair mail aldım, yarım saatte onayladılar çok şaşırdım. 3 gün falan bekleyenler var.
Ama mi note 3 için en son sürümü bulamadım, 9.7.11 yok en son 9.6.13 gözüküyor neden böyle acaba fikri olan var mı?
suatsari
Suat hocam var mı bir bilginiz sizde hala Jason kullanıyorsunuz sanırım.
Anladım, sitedeki son sürümü indirip, OTAdan son güncellemeyi bekleyeceğim. Teşekkürler.Siteden o sürümü indirip kullanıcı ayarlarını yaptıktan sonra sana yeni sürüm gelecektir. Sitedeki romlar 1 ay geriden yükleniyor.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün akşam 7 gibi ödeme yaptım rom için, yarım saat sonra hesabımın erişiminin açıldığına dair mail aldım, yarım saatte onayladılar çok şaşırdım. 3 gün falan bekleyenler var.
Ama mi note 3 için en son sürümü bulamadım, 9.7.11 yok en son 9.6.13 gözüküyor neden böyle acaba fikri olan var mı?
suatsari
Suat hocam var mı bir bilginiz sizde hala Jason kullanıyorsunuz sanırım.