Korsan sürümler için alınmış bir yol gibi duruyor. Sabah denediğimde aynısı yapmıştım. Hesap girince düzeliyor.miuipro 9.6.5e dönmüştüm. mi hesabından çıkış yapıp cihazı güncelleme için aratınca miuipro ağına bağlanma hatası veriyor ve işte tam bu noktada tüm yazılım tabiri yerindeyse demo moda giriyor. hiçbir ayara dokunmadan mi hesabıma oturum açıp tekrar güncelleme var mı diye arattığıöda miuipro ağına bağlandığında herşey düzelip eski haline geliyor
kasma donma hatasını xiaomi de aramaya başlamıştım ki sorunun miuipro dan kaynaklandığını farkettim
ya sürekli hesaplar senkronize olacak
ya da hesaplardan çıkış yaptıysak güncelleme var mı diye aratmayacaz ki miuipro ağına bağlanmaya çalışıp ta bağlabamayınca da bi nevi demo moda girmesin
evet tekrar tekrar denedim sonuç aynı
mi hesapta oturumu kapatınca miuipro ağına bağlanmıyor ve ağa bağlanamadı diyor ( ağa nasıl bağlanılırı sormuyorum ona odaklanmayın) işte bu noktada yazılım demo moda alınıyor ve özelleştirmeler VS kapatılıyor
ama mi hesaba giriş yapıp tekrar güncelleme var mı diye arattığıöda miuipro ağına bağlanıyor ve eşleşme sağlandığında tekrar full sürüme geçiş yapıyor ve yaptığımız tüm özelleştirmeler geri geliyor
Sızıntı rom mu kullaniyorsunuz?Mi6 9.6.20 kullanıyorum konum erişimin de yüksek doğruluğu aktif edemiyorum, tıkladığımda değişmiyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet, daha önce de kullanıyordum bu sorun yoktu, sorun çıkınca yeniden yükleyip update özelliğini kapattım.Sızıntı rom mu kullaniyorsunuz?
Aynı ekranda alt bölümde, Google konum doğruluğunu aktif edinEvet, daha önce de kullanıyordum bu sorun yoktu, sorun çıkınca yeniden yükleyip update özelliğini kapattım.
Alt taraflardaki google konum doğruluğu vs yazanların hepsini tıklayın kapalı olan varsa açın düzelir.Mi6 9.6.20 kullanıyorum konum erişimin de yüksek doğruluğu aktif edemiyorum, tıkladığımda değişmiyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sa abim dün yeniden paralı üyelik aldım 3 aylık lakin benim sorunum devam ediyorAynı ekranda alt bölümde, Google konum doğruluğunu aktif edin
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi